Bevallotta! Megan Fox a lányokra bukik

Megdöbbentő interjút adott a fiatal bombázó, amiben őszintén mesélt szexuális beállítottságáról és a lányokhoz fűződő viszonyáról.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megan Fox megdöbbentő interjút az Esquire-nek, amiben őszintén beszélt szexuális orientációjáról.

A 22 éves amerikai színésznő saját elmondása szerint ugyanis biszexuális, de mégsem bújna ágyba más biszexuális hölgyekkel!

Biszexualitása nem zavarja

- Véleményem szerint az emberek biszexuálisnak születnek, de különféle tudatalatti döntéseket hoznak meg életük során a társadalmi nyomás hatására.

Szóval számomra teljesen világos, hogy biszexuális vagyok – nyilatkozta a gyönyörű bombázó, akit tavaly az FHM a világ legszexisebb nőjének választott meg.

A Transformers sztárja azonban nem torpant meg félúton, és szemrebbenés nélkül folytatta tovább a kendőzetlen feltárulkozást.

Ennek során szóba kerültek női ideáljai és nemi életének meghatározó alapelvei is.

Piszkosak szerinte a férfiak

- De egyúttal álszent is vagyok. Sose randiznék egy olyan lánnyal, aki biszexuális, mert ez azt jelenti, hogy férfiakkal is lefekszenek, a férfiak pedig olyan mocskosak, hogy sosem akarnék egy olyan lánnyal lefeküdni, aki már szexelt pasival – fejtette ki álláspontját Fox.

Elgondolkoztató volt olvasni a vele készült interjút, hiszen a fiatal színésznő jelenleg Brian Austin Green jegyese.

15 sztár a Tigris jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom
Arról nem is beszélve, hogy Fox tavaly vallotta be, hogy volt egy kis afférja egy sztriptíztáncosnővel, habár akkor váltig azt állította, hogy nem leszbikus.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az interjúban mellesleg Olivia Wilde-t és Jenna Jamesont nevezte meg, mint azokat a hölgyeket, akikkel el tudná képzelni, hogy járjon velük.
Ezt is szeretjük