A gyönyörű Marilyn Monroe utolsó fotói

Néhány héttel a halála előtt Monroe-t két fotós is megörökítette. Akkor még senki sem sejtette, hogy ezek lesznek a róla készült utolsó képek.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mai napig ellentmondásosan ítélik meg, hogy vajon ki és mikor készítette Marilyn Monroe-ról az utolsó fényképeket.

Allan Grant sorozata - amikor Monroe utoljára pózolt életében

Sokak szerint George Barris kamerája előtt pózolt utoljára minden idők talán leghíresebb szexszimbóluma, mert Monroe az utolsó hónapokban egy könyvön dolgozott együtt Barris-szel.

Habár Barris sorozata méltán lett a Monroe-mítosz része, ám nem sokkal később kiderült, hogy nem ő örökítette meg utoljára a legendás szépséget.

Monroe ugyanis a Life magazinnak adta élete utolsó interjúját 1962. július 7-én, ennek kapcsán látogatta őt meg Allan Grant, aki az utolsó fotókat készítette róla. Ezekből hat jelent meg végül a Life-ban augusztus 3-án - Monroe két nappal később hunyt el.

Véletlen baleset? Öngyilkosság? Gyilkosság?

A tényeket félretéve Barris és Grant képei is igazán felkavaróak, hiszen Marilyn Monroe csalóka mosolya sokkal több szomorúságot és magányt, mint boldogságot tükröz.

Persze akkor még egyik fotós sem tudta, hogy Monroe napjai meg vannak számlálva, és heteken belül váratlan halála sokkolja majd az egész világot.

A modell és színésznő halálának körülményei azonban a mai napig tisztázatlanok. Dr. Thomas Noguchi halottkém szerint Monroe véletlen gyógyszertúladagolás áldozata lett, ennek ellenére voltak, akik öngyilkossági kísérletre gyanakodtak.

Ennyit változott a szexideál az évszázadok alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom
Számos merész összeesküvés-elmélet is napvilágot látott, melyek szerint például John és Robert Kennedy-nek is köze volt halálához.De akadnak, akik még messzebbre merészkedtek, és a tragédia hátterében a CIA, illetve a maffia közreműködését sejtik.
Ezt is szeretjük