Büszkén vállalja egyre husibb testét Mariah Carey

Mariah Carey-t legújabb videoklipje forgatásán kapták le a tengerparton, ahol láthatólag remekül érezte magát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mariah Carey sosem volt szívbajos, ha arról volt szó, hogy kidobja nyilvánvalóan plasztikázott melleit. Amióta megszabadult a karrierjét beindító - és, mint kiderült, az énekesnőt lelkileg a sárba döngölő - Tony Mottolától, merészebbnél merészebb ruhákba bújik.


És a magamutogatásban még az sem zavarja, hogy bizony az utóbbi időben jócskán felszedett magára. No, nem mintha nem állnának neki jól a pluszkilók, de azért ironikus, hogy jó egy évvel ezelőtt még fitnesz-dévédét dobott piacra, azt hirdetve, mindenki lehet olyan karcsú, mint ő.

A boldogság hizlal

Persze azóta férjhez ment Nick Cannonhoz, a házaséletben pedig láthatólag igencsak elkényelmesedett, ezért aztán könnyen visszakúsztak rá az izzadva leadott kilók. Ráadásul a rendszertelen étkezés mellett az edzésre sem nagyon jutott ideje, hiszen 2008-ban minden erejével azon volt, hogy minél előbb piacra dobhassa új albumát, ami a Memoirs of an Imperfect Angel címet kapta.

Az erőfeszítésnek pedig meg is lett az eredménye: a korongról kimásolt Obsessed máris platinalemez, jelenleg pedig a H.A.T.E.U. című, ugyancsak slágergyanús dalhoz készül a videoklip. Ennek forgatásán kapták lencsevégre a negyvenéves Carey-t, aki fürdőruhában incselkedett a kamerával és a lesifotósokkal.

Folyton bizonygatja nőiességét

Bár láthatóan fodrozódott itt-ott a kihívó egyrészes, a díva cseppet sem zavartatta magát, így nem sok kellett ahhoz, hogy mellei önálló életre keljenek a tengerparton. Persze bizonyára nem nagyon érdekelte volna, ha véletlenül túl sokat mutat magából - kínos pillanatokban már így is, úgy is gazdag volt a hét.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Néhány napja Ellen DeGeneres show-jában a köztudottan meleg műsorvezetőnő előtt illegette magát harisnyatartóban, amitől még a hadarós Ellen szava is elállt egy pillanatra.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt megelőzően pedig majdnem orra esett Jay Lenónál, mert magassarkújában megbotlott a színpadra vezető lépcsőn.
Ezt is szeretjük