Ennyi volt! 11 év után kiszáll a női főszereplő az RTL Klub sorozatából

Marg Helgenberger, aki 2000 óta erősíti a CSI: A helyszínelők csapatát, ősztől távozik a sorozatból.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub egyik sikersorozata, a CSI: A helyszínelők rajongói ismét gyászolnak, miután Marg Helgenberger a napokban bejelentette, kiszáll a szériából.

Az 56 éves színésznő több mint egy évtized munka után, vagyis 12 évaddal a háta mögött döntött úgy, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését.

2000 óta játszik a sorozatban

Marg Helgenberger bejelentése tulajdonképpen nem volt váratlan, hiszen az őszi, új évad előtt gyakoriak a változások.

Amerikában ilyenkor dől el a sorozatok sorsa, sőt, nem ritkán a színészek állnak elő meglepő döntésekkel.

A dögös és talpraesett helyszínelőt, Catherine Willows-t alakító színésznő úgy tűnik, mostanra ért el arra pontra, hogy elege lett a 11 év alatt eléggé egyhangúvá váló szerepből.

Az ötödik x-en túl is elképesztő formában lévő sorozatsztár egyébként - akit korábban az Erin Brockovich - Zűrös természet című moziban is láthattunk - a Los Angeles-i sajtótájékoztatón jelentette be, hogy ősztől már nem erősíti tovább a CSI masszív kis csapatát.

Ő volt a legjobban kereső színésznő a csapatban

A CBS sikersorozata tulajdonképpen stabil szereplőgárdával fut, de azért voltak meglepő és jelentős változások az évek során. A rajongók között igen népszerű William Petersent például 2008-ban a Mátrix sztárja, Laurence Fishburne váltotta.

A legdögösebb sorozatsztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

A karakteres színész azonban idén nyárra beleunt a szerepbe, helyére ősztől Ted Danson lép, aki korábban A hatalom hálójában című drámai szériában már játszott sorozatfőszerepet.

A CSI: A helyszínelők egyébként az első volt az ezredfordulón útjára induló, helyszínelős-nyomozós sorozatok közül. Nézettsége William Petersen távozásával esett vissza, így aztán a készítők nem örültek túlzottan Helgenberger döntésének sem. A színésznőt azonban már a legmagasabb gázsi sem motiválja, belefáradt a szerepbe, és - ahogy Fishbourne is - új karakterekre vágyik.

Marg Helgenberger kiválása természetesen nem jelenti a sorozat végét, ahogy a magyarországi vetítését sem, a CSI: A helyszínelők legújabb epizódjai továbbra is Viasaton, míg a korábbi évadok a Cool és az RTL Klub műsorán nézhetők újra.

Ezt is szeretjük