Kilátszott a feltörekvő Malin Akerman sápadt feneke

Malin Akerman ruhája kiszállás közben csúszott fel, hófehér popsija pedig szinte megvakította a lesifotóst.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szexi Malin Akerman egy nem éppen hétköznapi villantással ajándékozta meg rajongóit. A gyönyörű színésznő falatnyi ruhája ugyanis kiszállás közben jócskán felcsúszott, láthatóvá téve csupasz fehér combjait és fenekét! 


A lesifotót elnézve gyanús, hogy nem is volt rajta bugyi, habár a popsinál intimebb tájékok végül nem tárultak fel.

Az ilyen jellegű balesetek könnyedén előfordulhatnak, bár a magamutogató hollywoodi celebeket ismerve elképzelhető a szándékosság.

A lenyűgöző Malin Akermant látva pedig nem tűnik olyan merész jóslásnak, ha azt mondjuk, egy-két éven belül igazi szupersztár lehet az álomgyárban a fiatal svéd üdvöskéből.

A 30 éves színésznőt olyan népszerű tömegfilmekben láthattuk eddig, mint a Kalandférgek, az Agyő, nagy Ő és a 27 idegen igen.

A hazai mozik pedig tegnap kezdték el vetíteni a Watchmen: Az őrzők című vizionárius képregényadaptációt, amiben szintén megcsodálhatjuk a szőke hölgyet!

17 évesen szépségversenyt nyert

Akerman Stockholmban született, ám szülei két éves korában Torontóba költöztek, majd elváltak. Apja visszatért Svédországba, ő pedig anyjával Kanadában maradt.

17 évesen megnyerte a kanadai Ford modellügynökség által kiírt szépségversenyt, ami azonnali belépőt jelentett neki a reklámfilmek világába.

16 buja színésznő, aki mindent megmutatott

Nézegess képeket!

Elolvasom

A kilencvenes évek végén már feltűnt különféle sorozatok kisebb mellékszerepeiben, az ezredfordulót követően pedig Hollywood kapui is lassan feltárultak előtte.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nevét érdemes megjegyezni, hiszen a feltörekvő színésznő neve máris három készülő mozi stáblistáján olvasható, és benne van a pakliban, hogy előbb-utóbb a producerek is felfigyelnek rá, és jobbnál jobb szerepekkel halmozzák el.

Ezt is szeretjük