Sokkoló fotó! Madonna arcán fésülni lehet a szőrt

A pop ötvenéves nagyasszonya feltehetően hormonproblémákkal küzd, más magyarázat nincs az ijesztő látványra.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Madonna arcát és egyéb testrészeit a magazinolvasók feltehetően legalább annyira ismerik, mint saját magukét.

Néhány nappal a buli előtt szőrösen és lógó tokával

A popkirálynőt harmincéves pályafutása alatt a legkülönfélébb pózokban és öltözékben megcsodálhatták a világ minden táján – és az is gyakran előfordult, hogy pucér bájaiba is belefeledkezhettek a rajongói.

Szőr-nyű élmény

Emlékezetes például az az 1979-es fotósorozat, melyen az akkor még ismeretlen olasz felmenőktől származó Ciccione kisasszony a maga csupasz valójában engedte magát fényképezni.

A képeken, melyeket nemrég az egyik legnagyobb aukciós cég bocsátott árverésre, a ma már csak Madonnaként ismert híresség az akkori szokásnak megfelelően teljesen borotválatlanul látható.

A nagy felbontású fotón jól látható, hogy nemcsak az intim tájékát hagyta szőrösen, ahogy az ég megteremtette, hanem a hónaljában is dús, fekete szőrzet vigyorog – nem beszélve a lábán kunkorodó erős szőrszálakról.

Nos, divat ide vagy oda, Madonna, úgy látszik, nem sokat változott az eltelt időben, hiába a sokféle imázs és öltözet. A legutóbbi fotóin ugyanis szintén villant némi szőrt, méghozzá nem is akárhol: nevezetesen az arcán!

Hogy az ötvenéves sztárnak mitől szőrösödik ennyire az arca, csak találgatni lehet: talán a hormonháztartása nem működik úgy, ahogy régen, és már a klimax jele a túlzott szőrnövekedés. Elképzelhető az is, hogy a sok izomnövelő váltott ki a testében ilyen hatást.

A sztárvilág szexszimbólumai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Mindenesetre akárhogy is, ennyi showbiznisz-béli tapasztalattal a háta mögött azért tudhatná annak a módját, hogyan távolítsa el örökre a nem kívánatos szálakat azokról a helyekről, ahova nem valók. Akkor megkímélné a rajongókat ettől a sokkoló élménytől.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bár, végülis, világéletében sokkolni akart, és ez kétségtelenül ilyen nem várt módon is sikerült.
Ezt is szeretjük