Madonna, ahogy még te sem ismernél rá

Előkerültek a retusálatlan fotók, amelyeken jól látszik, hogy Madonna minden testrészén szépítettek - nem is keveset.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavaly június végén jelentek meg a New York magazinban Louis Vuitton Madonnáról készült kampányfotói, amelyeken az 51 éves amerikai énekesnőt pofátlanul szétretusálták. Ez már akkor is nyilvánvaló volt, ám a közelmúltban napvilágot láttak az eredeti, retusálatlan képek - a különbség pedig igazán elképesztő.

Természetesen manapság szinte minden sztárfotót alaposan kezelésbe vesznek Photoshoppal a képszerkesztők, ám a popdíva esetében ezt a folyamatot gátlástalanul túlzásba vitték a magazinnál. A bizonyíték birtokában pedig könnyen leleplezhetjük a különbségeket, amelyekből bizony akad bőven.

Egyetlen testrésze sem maradt érintetlen

Sőt, ha pontosabban akarnánk fogalmazni, akkor azt mondhatnánk, hogy a világhírű énekesnő testének egyetlen pontját sem hagyták érintetlenül a retusálás során. A legfeltűnőbb kétségkívül az, ahogyan Madonna férfiakat megszégyenítően izmos végtagjaiból varázsoltak nőiesen kecses karokat, de közismerten eres kézfejét és inas ujjait is megszépítették.

Arról nem is beszélve, hogy dekoltázsa látványán is mesterségesen javítottak, mint ahogyan kisimították a nyakán lévő ráncokat. Viaszbábuhoz hasonló plasztikarca pedig úgy néz ki, mintha nem sokkal múlt volna húszéves. Az pedig csak hab a tortán, hogy agyonretusált vonásai alapján alig lehet ráismerni.

Falja a huszonéves modelleket

Mindeközben arról érkeztek ellentmondásos hírek, hogy az énekesnővel szakított 23 éves brazil modell fiúja, Jesus Luz, elsősorban a nagy korkülönbségre hivatkozva. 

Ez pedig állítólag teljesen kivágta a biztosítékot a hírességnél, ezért aztán úgy próbált a szívtiprón bosszút állni, hogy felhívta a divatszakmában dolgozó ismerőseit, hogy ne adjanak Luznak munkát.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Persze Madonnát sem kell félteni, a legfrissebb pletykák szerint ugyanis már meg is találta új kedvesét a 24 éves spanyol modell, Jon Kortajarena személyében, akivel a beszámolók szerint az A Single Man című film New York-i premierjén melegedett össze mindenki szeme láttára.

Ezt is szeretjük