Bepasizott a rémmé plasztikázott Jocelyn Wildenstein

A képeket látva egyszerűen hihetetlen, hogy akad férfi, aki vonzónak találja Jocelyn Wildensteint.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nincs ezen mit szépíteni, minden bizonnyal a legcsúnyábbakhoz tartozik azok közül, akik valaha is alávetették magukat egy szépészeti beavatkozásnak.

Minél messzebbről, annál jobb

A ma már 62 éves hölgy egykoron férje kedvéért – ám nem az ő kívánságára – változott emberi macskává, súlyos pénzeket ott hagyva a plasztikai sebészek asztalán.

Azt képzelte ugyanis, ha hasonlatossá válik szerelme kedvenc állatához, a cicushoz, akkor a férfi még jobban fogja szeretni.

Tervét azonban nem fogadta kitörő lelkesedéssel az egyébként milliárdos férj, sőt, majdnem lelőtte nejét, annyira megijedt tőle, amikor egyszer betoppant hozzá.

Iszonyatosan néz ki kisminkelve is

Aztán Alec Wildenstein meghalt, özvegye markát pedig szép kis summa ütötte, amiből azóta is gondtalanul éldegél.

Valószínűleg vagyona is közrejátszik, hogy szétszabdalt vonásai ellenére sikerült udvarlóra is szert tennie, akivel büszkén mutatkozik a nagyvilág előtt.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom
Lloyd Kleinnal legutóbb is kéz a kézben látták a Macskanőnek becézgetett rémséget, sőt, még egy koktélra is beültek a Beverly Wilshire Hotel bárjába.

Bár mindenki iszonyattal bámulta a plasztikázott rémséget, ők teljes nyugalommal szürcsölgették italjaikat – vajon a szerelem tényleg megszépíti az embert?

Ezt is szeretjük