Lindsay Lohan megint nem húzott melltartót felsője alá

A botrányos színésznő a lesifotósoknak megvillantotta babszem méretű hegyes mellbimbóit.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mell- és mellbimbóvillantásokból bőven jutott az érdeklődőknek az elmúlt napokban, Lily Allen például duplázott is.

csak nehogy Lindsay Lohan is túlzásba vigye a mellplasztikát

De Heidi Klum és Cindy Crawford is megmutatta a világnak, hogy nem kell szégyenkezniük, ha netán le kell hajítaniuk cicifixüket.

Legutóbb a botrányos színésznő, Lindsay Lohan állt be a sorba, aki a klasszikus fekete felső mellett voksolt a reggeli öltözködésnél – a melltartót persze ő is kifelejtette a képletből.

Hogy véletlenül-e vagy szándékosan, azt nem lehet tudni, ám a szinte tapintható látvány mellett mi sem mehetünk el szó nélkül. Az nyílt titok, hogy a 22 éves színésznő plasztikai úton növelte meg cicijeinek méretét, amiről aztán idén februárban egy Marilyn Monroe előtt tisztelgő fotósorozatban fel is lebbentette a fátylat.

Még mindig nem lehet tudni, hogy tényleg leszbikus-e

Lohan mindenki megdöbbenésére a pucérkodást is bevállalta, anyja pedig csak úgy kommentálta az egészet, hogy megtiszteltetés volt lányának részt venni a különleges fotózáson.

Most pedig megint megvillantott ezt-azt testi bájaiból a régebben ittas vezetés miatt egy nap börtönre is ítélt színésznő.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ujjatlan fekete felsőjében és fekete farmerjában a lesifotósok azonnal fotózni kezdték, és hát miért ne kaptak volna az alkalmon, amikor Lindsay formás mellei és babszem méretű mellbimbói is jól kivehetően domborultak a felsőben.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Lohan már hónapok óta azzal tartja lázban a világot, hogy nyílt színen randizgat a leszbikus Samantha Ronsonnal, néhány hete már egy esetleges eljegyzésről is pletykálni kezdtek, a sztárpár azonban a mai napig titkolja kapcsolatuk természetét.

Ezt is szeretjük