Hozta a régi formáját! Kínosan sokat mutatott magából Lindsay Lohan

Lindsay Lohan egy magazin fotózásán vett részt, de a paparazzóknak is szolgáltatott témát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zsenge kora ellenére Lindsay Lohan igazi régi motorosnak számít Hollywoodban - no, nem a tehetséget, sokkal inkább a villantást illetően, de lassan botrányairól is kisregényt lehetne írni.

A 24 éves celebmaca Miamiban sem okozott csalódást a paparazzóknak, hiszen a Plum Magazine fotózásakor ismét sikerült többet megmutatnia magából a kelleténél.

Többször is villantott

Láthatóan nem sok kedve volt a pózoláshoz, és egyébként sem hozta a formáját - kócos hajával és sápatag sminkjével a legkevésbé sem emlékeztetett régi, kislányos önmagára.

A fotózás a Raleigh szálloda tetőteraszán zajlott, ám az utcán várakozó lesifotósok sem maradtak téma nélkül, sőt!

Szemügyre vehették - és természetesen lencsevégre kapták - többek között Lohan kisasszony bugyiját, de egy óvatlan pillanatban a mellbimbója is kikandikált mélyen dekoltált ruhájából, melybe gyakran belekapott a szél.

Nem kapkodnak érte

A színésznőt láthatóan nem igazán zavarta ez a kis baki, amely könnyen előfordulhat, hogy nem is a véletlen műve volt - hiszen mint tudjuk, a negatív reklám is reklám.

Sztárok, akik megjárták az elvonót

Nézegess képeket!

Elolvasom

Különösen igaz ez a bírósági ügyeiről, ivászatairól és zülléséről elhíresült sztárpalántára. Tény, hogy Lindsay az utóbbi időben nem igazán domborított a vásznon.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Leszámítva a 2010-es Machete című filmet, ahol olyan sikeres színészek árnyékában láthattuk, mint Robert De Niro, Danny Trejo vagy Jessica Alba.

Ezt is szeretjük