Váratlanul kikukucskált Lily Allen mellbimbója

Bizonyító fotók

Az ifjú díva olyannyira beleélte magát az előadásba, hogy későn vette észre, többet mutatott magából a kelleténél.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ember lassan már nem is tudja, milyen kategóriába sorolja Lily Allen cicivillantásait, amik egyszerre kínosak, szexik, közönségesek és mulatságosak.


Már-már az a gyanú is felmerül, hogy a 24 éves énekesnő készakarva kergeti rajongóit az őrületbe. Esetleg szívén viseli a lesifotósok sorsát, és ily módon próbál gondoskodni arról, hogy ne maradjanak munka nélkül.

Mostanában gyakran fellép

Akárhogy is, szinte hetente adódik valami pikáns alkalom, amikor Allen kisasszony bimbóit megcsodálhatja a világ. Legutóbb a Glastonbury fesztivál közönségét részesítette ebben a látványban.

Már eleve benne volt a levegőben, hogy a sztár nem bírja ki egy csipetnyi felhajtás nélkül, hiszen egy köldökig kivágott ruhában ment a fellépésre. Nem sokkal később meg is történt a baleset – véletlenül levált a kivágott ruháját tartó kétoldalú ragasztó. Allen az élményt sikítozva meg is osztotta a jelenlévőkkel.

Most pedig a 43. alkalommal megrendezett svájci Montreux Jazz Fesztiválon szellőztette meg keblét. A bombázóvá karcsúsodott sztár előadás közben egy magasztos pillanatban a kezét a levegőbe emelte.

Ekkor azonban blúza félrecsúszott, és mivel melltartót szokás szerint ezúttal sem viselt, a nézők derültségére jobb mellbimbója kikandikált a felsőrészből.

Részeg sztárok leleplező fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

Persze Allen nem jött zavarba, folytatta az éneklést – talán észre sem vette az egészet, vagy ez már a produkció elmaradhatatlan részének tekinthető, ki tudja.

Mindenesetre az biztos, hogy a másnapi újságokból értesült a dologról – akármennyire is nem érti a svájciak nyelvét.

Ezt is szeretjük