Keresztülhúzták a számításait? Lilu elárulta, miért fújta le nyaralási terveit

Lilu, bár több pihenést tervezett, végül egyhetes vakációra megy családjával.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kisgyerekes anyukáknak a nyár mindig több gondot okoz, hiszen a vakáció miatt meg kell oldani a kicsik felügyeletét, de a nyaralás úti célját is jól át kell gondolni.

A magyar sztárvilág anyukái sincsenek felmentve a probléma alól, igaz, ők bizonyos szempontból könnyebb helyzetben vannak.

Sokat van együtt a kisfiával

Az RTL Klub szőke műsorvezetője, Lilu is kisgyerekes anyuka, tündéri kisfia, Dávid most augusztusban lesz kétéves. Az elfoglalt tévés bevallottan rajong érte, nem tagadja, hogy Dávid születésével élete legboldogabb szakasza köszöntött be az életébe.

Épp ezért a munka és a magánélet arányát is igyekszik úgy alakítani, hogy az minden családtagjának ideális legyen.

- Nyilván mindig van egy lelkifurdalás az emberben, ha nincs a gyerekével. De úgy érzem, nekem szerencsés munkám van, mert az időm nagy részét vele tudom tölteni, még többet is, mint más anyukák. Lehet, hogy négy estét nem vagyok otthon egy héten, de napközben a gyerekemmel lehetek, úgyhogy ez egyensúlyban tartja a dolgokat - mesélte Lilu a Reggeli kulisszái mögött adott villáminterjújában.

Több pihenést tervezett a nyárra

Lilu egyébként a nyarat is végigdolgozza, hiszen a Reggeli mellett hamarosan a Való Világ 5 műsorvezetőjeként is látható lesz. Munka területén tehát a már megszokott menetrendet viszi, igaz, eredetileg nem számított ennyi elfoglaltságra.

A 2011-es Glamour-gála legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Nyárra mindenféle terveink voltak, de aztán bizonyos dolgok ezt keresztülhúzták. Így most csak egyetlen terv van, a jövő heti vakáció - magyarázta Lilu.

A műsorvezető tehát a jövő héten vakációra indul, méghozzá a komplett családdal, összesen 36 fős társasággal vág neki Törökországnak.

- Velünk lesz öt kétéves gyerek, három négyéves gyerek, és négy öt- és hatéves lurkó, úgyhogy egy hatalmas nagy falkában megindulunk a tenger felé - viccelődött Lilu.

A gyerekek közül sokan először látják a tengert, a szállodában pedig biztonságban vannak - ok felnőtt felügyel majd rájuk, akik megosztják a munkát és a felelősséget is.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Lilu egyébként azt is elárulta, hogy főként azért döntöttek Törökország mellett, mert ott nagyon sekély a víz, így a kicsik is tudnak majd pancsolni.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük