Egy tényleg rusnya pasi lett a legkevésbé szexi sztár

Mickey Rourke, Joaquin Phoenix és Kevin Spacey is felkerült a meglepő listára, de vajon ki lett a győztes?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány nappal ezelőtt hirdette ki a People magazin, hogy szerintük 2009-ben Johnny Depp a legszexisebb hollywoodi színész.

John C. Reilly, Mickey Rourke és Michael Moore

Mint minden szubjektív döntés, természetesen ez is vitatható, ám a hölgyek többsége bizonyára nem rugdosná ki az ágyból a 46 éves amerikai szívtiprót.

Megválasztották a legcsúnyább pasikat is

A Moviefone portál válaszul összegyűjtötte a szerintük tíz legkevésbé szexi hollywoodi sztárt, akiknek lényegében semmi esélyük sincs arra, hogy valaha is megkapják a fenti megtisztelő kitüntetést.

A lista egy részével könnyű egyetérteni, néhány híresség esetében azonban nem egyértelmű, miért is áll ott a nevük.

A tizedik helyen az Oscar-jelölt John C. Reilly végzett, aki bár nem éppen szívtipró, kétségkívül nemzedékének tehetséges színésze.

Őt Joaquin Phoenix követi, akinek szerepeltetésével nem egészen értettünk egyet, hiszen a Gladiátor és A nyughatatlan sztárja jóképű férfi, igaz, az utóbbi hónapokban rap-karrierje miatt jócskán elhanyagolta magát.

Újabb vitatható döntések

A nyolcadik helyen Mickey Rourke neve szerepel, majd az Oscar-díjas rendező, Michael Moore következik.

Randy Quaid, Philip Seymour Hoffman és Paul Giamatti

Mindketten érthető okokból kerültek fel a listára, ám a hatodik helyezést elérő Randy Quaid azért korántsem olyan csúnya, mint fenti kollégái. Philip Seymour Hoffman lett az ötödik, akit Paul Giamatti előzött meg.

Justin Long, Kevin Spacey, valamint a győztes: Gary Busey

A dobogó harmadik fokára Justin Long állhatott, holott a 31 éves színész Phoenixhez hasonlóan egyáltalán nem nevezhető rossz arcúnak, ahogyan a második helyezést kiérdemlő sem.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A győztes személyét illetően azonban nem valószínű, hogy bárki is vitába szállna a Moviefone-nal - ő ugyanis nem lett más, mint az Úszó erőd főgonosza, Gary Busey.
Ezt is szeretjük