Fotók! Hurkáit áztatja a tengerben a dundi Queen Latifah

A sokat megélt fekete sztár azon kevesek közé tartozik, akik büszkén vállalják méreteiket.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Le a kalappal Queen Latifah, vagy ahogy csak kevesen ismerik, Dan Elaine Owens előtt - nem fogyózik, nem takargatja testét, ő már elfogadta, hogy tekintélyes méreteket adott neki az ég - és ez csak keveseknek sikerül a  karcsúságmániás sztárvilágban.

Dundin is lehet szép az élet

Bár látszólag sikert sikerre halmoz mind a muzsika, mind a film területén, a 38 éves, cseppet sem mindennapi sztárnak bizony kijutott a pokolból is rendesen.

Mosoly és könnyek

Zenei karrierje – nőtől szokatlan módon - szájdobolással indult, a Ladies Fresh nevű formáció tagjaként, majd 1999-ben, 19 éves korában jelent meg első szólóalbuma, az All Hail The Queen, melyet azóta már számtalan lemez követett.

Ami a filmezést illeti, 1993-98-ig egy nagysikerű szitkom, a Living Single főszereplőjeként tűnt fel a képernyőn, majd a mozi is felfedezte magának a fekete tehetséget.

Ily módon került be többek között az Oscar-díjas Chicago musical szereplőgárdájába is, ahol bár őt is nominálták a legjobb mellékszereplő díjra, végül kolleginája, Catherine Zeta-Jones happolta el előle 2002-ben az arany szobrocskát.

A csillogás sajnos nem feledteti magánéletének tragédiáit: bátyja 1992-ben tragikus balesetet szenvedett azzal a motorral, melyet az eset előtt nem sokkal tőle kapott - állítólag még mindig nyakában hordja a sztár a jármű kulcsát; rá egy évre pedig egy autólopás végül lövöldözésbe torkollott, ahol egyik barátja meg is halt.

A legszexisebb teltkarcsú sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Nem csoda hát, hogy a kilencvenes évek közepén letartóztatták, mert egy kis adag marihuánát valamint egy töltött fegyvert találtak nála, melynek következtében két év próbaidőre ítélték.

Élettörténetét tíz éve a Ladies First: Revelations of a Strong Woman, vagyis Hölgyek előnyben: Egy erős asszony vallomásai könyvében meg is írta, ahol mesél életének rossz és jó periódusairól is, és nem felejt el reagálni azokra a feltételezésekre sem, miszerint leszbikus.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció


- Egyszerűen sértő, ha megkérdezik: „Meleg vagy?” Egy nő nem lehet erős, nyílt, nem érthet az üzlethez, nem kaphatja össze magát, nem játszhat meggyőzően mozikban, nem tudhatja, hogy mit akar, és nem állhat ki a céljai mellett anélkül, hogy meleg lenne? Ugyan már! – vallja.
Ezt is szeretjük