Nem hiszel a szemednek! Lady GaGa hájas hasát villantotta

Lady GaGa a jelek szerint teljesítette főnökei kéréseit, akik felszólították, hogy hízzon.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywoodban alapkövetelményeknek számít, hogy kifejezetten vékony legyen, aki szeretne befutni és sikeresnek lenni a showbiznisz világában. Egy-két olyan kivételtől eltekintve, mint például Kelly Clarkson vagy Gabourey Sidibe, ez a kritérium mindenkire vonatkozik.

Nem véletlen tehát, hogy a hírességek többsége megszállottan küzd azért, hogy véletlenül se szaporodjanak el rajta a felesleges kilók. E tekintetben nem ismernek határokat: akár az életüket is kockára teszik szigorú diétáikkal és edzésprogramjaikkal, mert mindenáron vékonyak akarnak lenni.

Többször összeesett

Ez alól Lady GaGa sem kivétel - étkezési szokásainak és testsúlyának megítélése hosszú ideje megosztja a közvéleményt és a szakmát.

Nem véletlenül, hiszen az elmúlt hónapokban többször is előfordult, hogy a 24 éves amerikai énekesnő kimerültség miatt esett össze a színpadon koncert közben.

A Grammy-díjas popsztár ugyanis nem kíméli testét, hanem koplal, és habár napvilágot láttak olyan pletykák, miszerint titokban étkezési zavarban szenved, azt állítja, hogy nem azért nem eszik rendesen, mert nem volna rá képes, hanem mert egyáltalán nem akar.

Felszólították a hízásra

Ez azonban nem hatotta meg az Interscope lemezkiadó főnökeit, akik határozottan felszólították, hogy hízzon, különben bajok lesznek. A producerek parancsa alaposan fejbe kólintotta Lady GaGát, aki pontosan tudja, hogy gömbölyűen sokkal nehezebb érvényesülni.

A pop legdögösebb üdvöskéi

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Úgy érzi, esélye sincs arra, hogy ebből a csatából győztesen kerüljön ki. Lemezkiadója ugyanis figyelmeztette, ezt a nyaktörő tempót nem fogja tudna tartani sokáig evés nélkül. Véget kell tehát vetnie azonnal annak, hogy direkt éhezteti magát - nyilatkozta az MTV-nek egy bennfentes.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Lady GaGa a legfrissebb fotók tanúsága szerint teljesítette kiadója kérését, néhány napja ugyanis Oslóban adott koncertet, ahol már szemmel láthatóan ducibb volt korábbi önmagához képest. Kigömbölyödött teste pedig nagyon hasonlított az egykori Britney-ére, aki régebben szintén felhizlalta magát.

Ezt is szeretjük