Nagyon kínos! Lady GaGa beesett a zongorája alá a koncert kellős közepén

Lady GaGa ismét extravagáns cipőjének áldozata lett, óriásit esett houstoni közönsége előtt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lady GaGa kétnaponta szolgál valami botrányos húzással, egyszer alulöltözötten flangál, máskor színpadias jelmezben pózol. Ezúttal houstoni fellépését tette emlékezetessé egy óriási eséssel.

A fenti videón jól látszik, amint az extravagáns énekesnő egy merész ugrással a mélybe veti magát az égő zongora tetejéről, de elvéti az érkezést, és a hátára zuhanva begurul a zongoraszék alá.

Nem először vágódott hanyatt

A 25 éves előadó eléggé megijesztette a texasi közönséget műsoron kívüli közjátékával, de igazi profi lévén az esés után azonnal felpattant, és folytatta a show-t, mintha mi sem történt volna.

Az amerikai popdíva egyébként hozzászokott már a hasonlóan kínos esetekhez, hiszen holdjáró cipőiben mást sem csinál, csak esik-kel.

Mindenesetre csodálatra méltó, milyen hamar visszanyerte egyensúlyát és a lélekjelenlétét a fájdalmas salto mortale után.

A koncerten jelenlévő rajongók szerint GaGa döccenés nélkül folytatta a dalt, még a színfalak mögé sem ugrott ki, hogy az orvossal megnézesse magát.

Áprilisban jön az új videoklip

Lady GaGa emlékezetes houstoni koncertje egyébként The Monster Ball Tour elnevezésű koncertkörútjának egyik állomása volt. A tehetséges énekesnő az április 11-én megjelent, harmadik stúdióalbumát, a Born This Way-t népszerűsíti.

Lady GaGa legarcpirítóbb szerelései

Nézegess képeket!

Elolvasom

Emellett ráadásul még egy rendhagyó duettre is futott az energiájából. A vadóc énekesnő ugyanis tőle szokatlan módon egy romantikus rajzfilmhez, a Gnómeó és Júliához kölcsönözte hangját. A Hello, Hello című betétdalt nem kevésbé extravagáns brit kollégájával, Elton Johnnal énekelte fel.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Napjaink legellentmondásosabb popikonja természetesen a koncerteken és duetteken kívül is megállás nélkül dolgozik. A hírek szerint már javában készíti második, Judas című videóját, melynek április 19-ére tűzték ki világpremierjét.

Ezt is szeretjük