A határokat feszegeti! Lady GaGa félmeztelenül vacsorázott Párizsban

Lady GaGát március elején Párizsban fotózták le, miközben meglehetősen szellős ruhában ment vacsorázni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lady GaGa nem is Lady GaGa lenne, ha nem félmeztelenül indulna el szállodájából vacsorázni. A 24 éves amerikai énekesnőt Párizsban kapták lencsevégre március elején meglehetősen szellős öltözetben, és akkor még finoman fogalmaztunk.

Az extravagáns stílusáról hírhedté vált popdíva ezúttal igazán kitett magáért, ugyanis csak egy átlátszó, leopárdmintás hálóruhát viselt, a melltartó felcsatolására pedig nem sok időt fecsérelt, éppen ezért bárki megcsodálhatta mellét!

Tudott bennük járni

De ne feledkezzünk meg magassarkú csizmájáról sem, amiről a fotók alapján egyszerűen lehetetlen elképzelni, hogy alkalmas az emberi helyváltoztatásra, márpedig Lady GaGa úgy hasította benne a levegőt, mintha csak strandpapucs lett volna.

Kezében pezsgővel, karján átvetett dzsekijével így vonult be Párizs egyik legfelkapottabb éttermébe, az persze már más kérdés, hogy vajon mit szóltak a vendég a Maximban, amikor váratlanul betoppant.

Márciusban is pezseg a Grammy-díjas énekesnő körül az élet, néhány napja például a legendás énekes, Cliff Richard mondta azt, hogy szívesen duettezne vele, de csak akkor, ha nem visel a stúdióban semmiféle vad fejfedőt!

Katy Perry is behódolt neki

Ugyanebben az időben szintén Párizsban riválisa, Katy Perry azzal lepte meg koncertjén rajongóit, hogy akusztikus verzióban előadta Lady GaGa legújabb, Born This Way című slágerét.

Lady GaGa legarcpirítóbb szerelései

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindeközben az Oasis együttes egykori frontembere, Liam Gallagher elárulta az Entertainment Weeklynek, hogy imádja Lady GaGát, mert véleménye szerint ő az egyetlen, aki elmondhatja magáról, hogy igazán belevaló.

A pop trónkövetelő csillaga világkörüli turnéja mellett a legfrissebb hírek szerint beperelt egy angol fagyicéget, akik anyatejből készült jégkrémüket Baby GaGának nevezték el, mondván a nevével akarnak pénzt keresni.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Március 1-jén pedig a Grazie magazinnak felfedte egyik titkát, miszerint két évvel ezelőttig egyáltalán nem élvezte a szexet, de hozzátette, most már sokkal több önbizalommal hempereg az ágyban!

Ezt is szeretjük