Ez aztán arcpirító! Lady GaGa tetőtől talpig átlátszóban pózolt a bemutatón

Lady GaGa nem szégyenlősködik, mindent bevet, csak vegyék a lemezét.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alig telt el pár nap Lady GaGa botrányos videójának, a vallási tabukat feszegető Judas premiere óta, az extravagáns popdíva máris újabb őrülettel jelentkezett.

A 25 éves amerikai énekesnő a minap Mexikóvárosban tartott sajtótájékoztatót, melyen egy fényes, fekete motorbicikli mellett leragasztott mellbimbói kapták a legnagyobb figyelmet.

Mindent bevet a lemez sikeréért

A St. Regis Hotelben rendezett látványos rendezvény nem is lett volna Lady GaGa lemezpromóciójának újabb állomása, ha rendben zajlik le. De az énekesnő gondoskodott róla, hogy aznap ne csak Mexikóban, de a világon mindenhol minden szem rászegeződjön.

Tény, hogy bokáig érő Thierry Mugler ruhájáról nem könnyű elvonatkoztatni, tekintve, hogy az elasztikus öltözék teljesen áttetszőre sikeredett. A sokat sejtető kreáció alá az énekesnő mindössze egy bugyit és két mellbimbótapaszt vett fel, hogy azért mégse legyen meztelen.

A mélyen katolikus mexikóiakat ez nem vigasztalta, nem is rejtették véka a felháborodásukat. Mindezzel bizonyára csak még tovább frusztrálták az amúgy is sokat aggódó GaGát.

- Sok szempontból csalódott vagyok. Legnagyobb félelmem, hogy meghalok, mielőtt minden ötletem megvalósítottam volna. Rémálmaim is vannak emiatt, visszatérő rossz álmaim - vallotta meg nemrég a sztár az E! Online olvasóinak.

Jó pénzért kelt el extrém holmija

A botrányhősnő azonban szerencsére nem csak a sértegetéshez és a műbalhéhoz ért. Számtalanszor bizonyította már, hogy elő tudja venni a jobbik eszét is, ha szükség van rá. Nemrég például elárvereztette limitált kiadású Gucci tűsarkúját, hogy az árával hozzájáruljon a brit Telethon - telefonos adományvonal - gyűjtéséhez.

Lady GaGa legarcpirítóbb szerelései

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az extavagáns topánka végső kikiáltási ára csak május 22-én derül ki, arról azonban már most nagy örömmel számolt be az énekesnő, hogy a krokodilbőr cipőre rekord összegű felajánlás érkezett.

Őladysége egyébként, úgy tűnik, a 2011-es évet is uralni akarja, hiszen gőzerővel reklámozza harmadik stúdióalbumát, a Born This Wayt, úgyhogy egy időre biztos el leszünk látva nézni- és hallgatnivalóval.

Ezt is szeretjük