Megint botrányt kavart! Lady GaGa új klipjével csúnyán elvetette a sulykot

Lady GaGa izgalmasnak és egyedinek tartja új videóját, a Judast.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2011. május 5-én, csütörtökön este hét órakor debütált Lady GaGa legújabb, Judas című klipje az E! News csatornán, és ahogyan az várható volt, a videó máris sokaknál kiverte a biztosítékot.

A 25 éves amerikai énekesnő és a mögötte álló csapat kétségkívül érti a dolgát, hogy milyen módszerekkel érdemes felhívni a közvélemény figyelmét valamire a showbiznisz világában.

Máris támadják

A több mint öt perc hosszúságú és kifejezetten merész klipben a pop trónkövetelő dívája Mária Magdolnát alakítja, aki egy dögös motorkerékpáron ül, és Jézus Krisztusba kapaszkodik.

Mindez tényleg blaszfémia volna? Bill Donahue, a The Catholic League for Religious and Civil Rights nevű szervezet elnöke mindenesetre így érezte, kritikáját pedig a Hollywood Reporternek adott nyilatkozatában meg is fogalmazta.

- Lady GaGa a kereszténység szimbólumait zsákmányolja ki, máskülönben nem tudná mivel aládúcolni tehetségtelenségét, profán és unalmas előadását. Megint egy exkatolikus, aki rossz útra tévedt. Nincs más módja, hogy feldobja produkcióját? - ítélkezett Bill Donahue.

Nem bibliaóra

Természetesen Lady GaGa nem hagyta szó nélkül a dolgot, és megvédte a klipet, amelyre eddigi pályafutása legizgalmasabb pillanataként hivatkozott korábban.

- Nem vallási, hanem kulturális állásfoglalásként nézem ezt a videót. Ez egy metafora. Nem bibliaórának szántam - vágott vissza az eredetileg Stefani Germanotta néven született énekesnő.

A videót mellesleg Laurieann Gibson rendezte, a forgatás pedig mindössze két napot vett igénybe: április 2-án és 3-án vették fel az anyagot számos háttértáncos közreműködésével.

Ezt is szeretjük