Sosem látott fotó! Lady GaGa teljesen átlagos gimnazista csaj volt

Lady GaGa a gimnáziumban jó tanuló volt, osztálytársai azonban sokat szekálták provokatív viselkedése miatt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lady GaGa napjaink egyik legexcentrikusabb átváltozóművésze, aki ebből a szempontból leginkább David Bowie-hoz hasonlítható. Nem véletlen, hogy a 24 éves amerikai énekesnő éppen őt nevezte meg egyik legfőbb inspirálójaként a Queen együttes egykori frontembere, Freddie Mercury mellett.

A Grammy-díjas popsztár csapata ugyanis fáradhatatlanul dolgozik azért, hogy az eredetileg Stefani Joanne Angelina Germanotta néven született fiatal hölgy extrém ruhakölteményeivel lépten-nyomon sokkolja a közvéleményt - elég csak a hírhedté vált nyers húsból készült öltözékére gondolnunk.

Felforgatta a popzene világát

Persze Lady GaGa sem volt mindig Lady GaGa. A közelmúltban napvilágot látott, gimnazista korában készült fényképről például egy kifejezetten bájos és hétköznapi csaj néz vissza ránk - elég nehéz felismerni benne a majdani dívát, aki néhány hónap leforgása alatt alaposan felforgatta a popzene világát.

Saját bevallása szerint komolyan vette gimnáziumi tanulmányait, de mindemellett önbizalom-hiányos is volt, mivel osztálytársai gyakran kigúnyolták provokatív viselkedése miatt. Nem véletlen tehát, hogy csodabogárnak érezte magát, akinek - habár szerette a fiúkat - mégis az éneklés volt a legfontosabb.

Neves főiskolára járt, de nem végezte el

Lady GaGa az érettségit követően 17 évesen lett a New York-i Egyetem Tisch School of the Arts nevű intézményének a tanulója, ahol korábban olyan elismert művészek és szupersztárok koptatták a padokat, mint Woody Allen, Angelina Jolie, Martin Scorsese, Anne Hathaway vagy Philip Seymour Hoffman.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Néhány éven belül nyilvánvalóvá vált számára, hogy kreatívabb a társainál, ezért másodéves korában egyezséget kötött a szüleivel. Megállapodásuk értelmében az apja fizette neki egy éven keresztül a lakbért, viszont kikötötte, ha nem sikerül ezen idő alatt befutnia, be kell fejeznie tanulmányait.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Erre végül nem került sor, hiszen Lady GaGa karrierje üstökösszerűen ívelt felfelé, a Guiness-rekordok könyvének legfrissebb adatai szerint ő lett idén a neten legtöbbet keresett női sztár, míg a férfiak közül a tavaly nyáron elhunyt Michael Jackson került a dobogó legfelső fokára.

Ezt is szeretjük