Elárulta a titkot! Ezért működik még 30 év után is Korda György házassága

Korda György és Balázs Klári elmesélték, nyáron ünneplik 31. házassági évfordulójukat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Még egy hétköznapi házasságban is hosszúnak számít 30 év, hát még a sztárok között, akik nap mint nap ki vannak téve a kísértéseknek, és állandó céltáblái a rosszindulatú híreszteléseknek.

Ám még ilyen körülmények között is akadnak olyanok, akik több évtized elteltével is jól érzik magukat együtt - sőt, nem is gondolkodnak azon, milyen lenne egy másik partnerrel.

Együtt jóban-rosszban

Kétségkívül így van ezzel Korda György és Balázs Klári is, akik 30 év elteltével, ha lehet, még szerelmesebbek, mint a kapcsolatuk hajnalán.

Hogy mi lehet a titkuk? Egyebek közt erről faggatta a népszerű párost a Fókusz Plusz riportere is, ők pedig készséggel - és jó adag humorral fűszerezve - idézték fel, hogyan alakult át szerelmük igazi szövetséggé.

Mint a 72 éves táncdalénekes elmondta, már a kezdetekben feltűnt neki az akkor vörös hajú Klári, így aztán igyekezett hangjával levenni a hölgyet a lábáról.

Hamarosan aztán randevúra is hívta, és bár Korda György nagy nőcsábász hírében állott akkoriban, egyszer csak belécsapott a villám, hogy ez bizony több lesz egy szimpla kalandnál.

Íme, a titok!

- A döntő pillanat egy étteremben volt, amikor éppen hagymás csülköt ettünk, és én tulajdonképpen két falat között vallottam be Klárikának, hogy szeretem - mesélte az énekes.

Persze nem elég szerelembe esni, a tüzet folyamatosan táplálni és őrizni kell - hogy ez miként sikerült nekik, arra is megvan a válaszuk.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Bár a sztárpár úgy véli, nincsenek kőbe vésett parancsolatai a boldog házasságnak, György szerint nagyon fontosak a közös célok - mindig van valami, amit el szeretnének érni. Emellett az sem elhanyagolható szempont, hogy mindketten hasonló dolgokat szeretnek: a téli sportok helyett például előnyben részesítik a napfényt és a vizet.

Balázs Klári azt is kiemelte, hogy nem várnak el egymástól olyat, amiről tudják, hogy a másik nem ért hozzá. Ő például szívesebben kicseréli egymaga a kiégett villanykörtét, mert tudja, párjának nincs érzéke a műszaki dolgokhoz - ahelyett, hogy kiabálna vele emiatt.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Természetesen azt is hangsúlyozták, bármennyire is boldogok együtt, köztük is vannak összezördülések. Ám arra mindig figyelnek, hogy a veszekedés csak negyed óráig tartson, utána egy nagy puszi - és máris szent a béke!

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük