Nem takargatta magát! Falatnyi bikiniben pózolt a TV2 bombázója

Bálizs Anett mellett Kondákor Zsófia is elvállalta a felkérést, hogy bikiniben mutassa meg magát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A közelmúltban Kondákor Zsófia és Bálizs Anett egy bevállalós fürdőruhás fotózáson vett részt, ahol szakítottak időt arra is, hogy megosszák gondolataikat az Aktív stábjával.

A Jóban Rosszban dögös bombázói falatnyi bikiniben álltak a kamerák elé, és interjúikban nemcsak azt árulták el a nézőknek, hogy melyek a kedvenc fürdőruháik, de nyári terveikről is őszintén beszéltek.

A bikinit részesíti előnyben

A közelmúltban igazán meglepő változáson átesett dr. Horváth Veronika megformálója elmondta, hogy a bikinit részesíti előnyben, de újabban tetszenek neki az egyrészes fürdőruhák is.

Nem titkolta el viszont, hogy utóbbiakat a napozás szempontjából sokkal kevésbé tartja előnyösnek, de véleménye szerint az ilyen típusú fürdőruhák például uszodába teljesen jók.

Ami pedig a nyári vakációt illeti, a 31 éves színésznő elárulta, hogy mivel sokat forgatnak a nyáron, nem nagyon lesz szabadideje, de természetesen igyekszik minél több időt tölteni kisfiával.

Hangos lesz a vakáció

A tervek szerint néhány hét múlva lemennek majd édesapja nővéréhez a Balatonra, ahol ilyenkor összegyűlik az egész család: édestestvére mellett ugyanis három féltestvére is leutazik - hangos nyaralás várható tehát.

Kolléganőjével szemben Bálizs Anettnek idén nem lesz része nyaralásban, viszont édesanyja hazalátogat Londonból, aki úgy időzítette, hogy akkor legyen itthon, amikor lánya nem forgat a stábbal.

Oravecz Fanni főnővér megtestesítője hangot adott boldogságának, hiszen nagyon örül, hogy másfél év után végre láthatja anyukáját, akivel a legnagyobb valószínűség szerint Zalaegerszegre utazik majd kikapcsolódni.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Bálizs Anett azt is megosztotta a nézőkkel, hogy édesanyja mintegy két évvel ezelőtt ment ki dolgozni Londonba, ahol megismerkedett későbbi férjével, aki egy iskola igazgatójaként dolgozik.

Ezt is szeretjük