Vallomás első kézből! Fél tucat szerelemgyereke is lehet a tévésnek?

Klausmann Viktor elárulta, mi igaz abból, hogy hat eltitkolt gyermeke született exbarátnőitől.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemegyszer előfordult már, hogy közismert személyiségek, politikusok vagy színészek félrelépési vagy szexbotrányba keveredtek.

A közelmúltban a Szerencsekerék egykori házigazdájáról, Klausmann Viktorról derült ki, hogy nem volt a hűség példaképe.

Több nő is felbukkant a múltból

A nős tévés idén februárban a Frizbiben árulta el, hogy feleségével, Dinya Anikóval való házasságának megromlásában nemcsak az elhidegülés, a mindennapi problémák, de a hűtlenség is szerepet játszott. Nem titok ugyanis, hogy az asszony - két év házasság után - azért hagyta el Klausmannt, mert ő az elmúlt évek alatt bizony más nőkre is szemet vetett.

A műsorvezető - elmondása szerint - megpróbálta megmenteni kapcsolatukat, neje azonban hajthatatlan maradt, mivel nem bízott abban, hogy férje megváltozhat. Ezért végül úgy döntöttek, elválnak, és külön utakon folytatják tovább.

A sztárpár körüli pletykák azonban nemcsak megcsalást, de házasságon kívül született gyermekeket is emlegettek, a hírek szerint több egykori barátnő, szerető is azt állította, hogy titokban gyermeket szült a tévésnek.

A gyerkőcök száma csak kitaláció

A műsorvezető mindezt se nem ismerte el, se nem cáfolta, inkább humorral és távolságtartással állt a témához. Eltitkolt gyermekei számán is csak nevet, hiszen a sajtó hol hat, hol nyolc lurkót emleget.

- A viccen túl azonban komolyan meg kell fontolni, hogy ezek a számok, ezek a történetek és adatok a hülyeség milyen határát súrolják. Ettől függetlenül azonban úgy vélem, mivel 44 éves koromig független és felelőtlen férfiként éltem, bármi előfordulhat - nyilatkozta a minap Klausmann Viktor a Reggeli adásában.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

A műsorvezető azonban biztos benne, hogy vér szerinti gyermekein kívül - egy fia és egy lánya van, Dominik és Tamara - a többi, számolatlanul szaporodó szerelemgyerek csak puszta kitaláció. Úgy véli, kicsapongásait a sajtó fújta fel, ők írtak fel évről évre újabb lurkót a titokban született gyerkőcök képzeletbeli listájára.

Klausmann Viktor a beszélgetés végén apai felelősségtudatáról is beszélt, elmondása szerint - bár többnyire csak a hétvégéket tölti gyerkőceivel - minden erejével azon van, hogy jó és gondoskodó apjuk legyen a kicsiknek.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük