"Nem változtatott meg az apaság!" Kiss Endi meghökkentő nyíltsággal mesélt magánéletéről

Kiss Endi harmadszor is apa lesz, de attól még rocker marad.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár egy rockerről nehéz elhinni, hogy a rock & roll életérzésbe belefér a család és egy-két gyerek, Kiss Endi rácáfol a sztereotípiára.

Kisebbik lánya, a 2,5 éves Kiara

A Hooligans dobosa ugyanis büszkén vállalja, hogy már két kislány édesapja - sőt, mint a Reggeli műsorában elárulta, hamarosan érkezik a harmadik kis utód!

Nem tudja, fia vagy lánya lesz

- Igazából soha nem voltam gyerekellenes fiatalon se, csak házasságellenes voltam, de ezt most is így gondolom - mesélte Ördög Nórinak és Szujó Zoltánnak a negyvenéves zenész, aki két és fél éves kislányával, Kiarával érkezett a stúdióba.

Ezért aztán már nagyon várja az újabb poronty megszületését, aki előreláthatóan júliusban fog világra jönni.

Bár azt egyelőre nem tudják, fiút vagy kislány vár barátnője, Veronika, de Endi úgy véli, végül is mindegy, hiszen mindkettővel jól jár.

Ha újra lánya születik, akkor csak még jobban el lesz kényeztetve annyi nő között, ha pedig fiúcska, akkor végre ezt is megtapasztalja.

Zenész és apa

Ugyanakkor azt is hangsúlyozta, attól, hogy imádja a lányait - a hamarosan ötéves Bogi egy másik kapcsolatának gyümölcse -, még nem tudna lemondani a zenélésről sem, hogy csupán a családapaság töltse ki az életét.

Magyar sztárapukák gyermekeikkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Nekem a rock & roll nagyon fontos, színpad nélkül ugyanúgy meghalnék, mint család nélkül - ismerte el.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Endi egyébként azt is elmondta, hogy, ellentétben a lányos apukák többségével, ő nem fogja árgus szemekkel nézni csemetéi udvarlóit - sőt, annak örül majd igazán, ha egy hozzá hasonló rocker srác csavarja el a lányai fejét!

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük