Totál részegen bulizott a bájos Kirsten Dunst

A szőke szépség, Kirsten Dunst már többször lépte túl azt a bizonyos határvonalat az alkoholfogyasztást illetően.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem ez az első alkalom, hogy Kirsten Dunstot teljesen elázva kapták lencsevégre a szemfüles paparazzik. Kiszolgáltatott helyzetében csak  tartani próbálta magát, menteni a menthetőt.

A szőke szépség mámoros állapotban

A 26 éves sztár drog- és alkoholproblémáiról is cikkeztek a lapok egy időben, de a csinos színésznő állítása szerint mára már lenyugodott és szó sincsen arról, hogy ilyen függőségektől szenvedett volna.

Tény azonban, hogy nemrégiben felkereste a Utah állambeli Cirque Lodge rehabilitációs központot, de állítása szerint csupán azért, mert depresszióval küszködött.

Egy szemtanú szerint azonban a klinikára is kissé részegen jelentkezett be.

Az elvonón sem fogta vissza magát

A kezdetnél már csak a folytatás volt érdekesebb, hiszen Kirsten az intézet falai között sem tette le a cigarettát és a szexet sem volt hajlandó nélkülözni, hiszen kikezdett egy szintén elvonón lévő társával és románcukat a közösségi foglalkozásokon sem rejtették véka alá.

A szexi hollywoodi csillag egy interjúban arról nyilatkozott, hogy azért volt szüksége efféle segítségre, mert már gyermekszínészként is iszonyú nagy elvárásoknak kellett megfelelnie és az átlagos sztárélet sem túl egészséges számára.

Részeg sztárok leleplező fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

A röpke románc a kezelés lejártával véget is ért, mert Dunstot nem sokkal később, Ryan Goslinggal, a Szerelmünk lapjai főszereplőjével hozták hírbe.

Azonban ez a kapcsolat sem bizonyult hosszú életűnek, hiszen pár hónap múlva már Drew Barrymore exével, Justin Longgal látták kéz a kézben andalogni. Talán azóta ismét pasit váltott a nagy szexuális étvággyal megáldott hölgyemény.

Ezt is szeretjük