Narancsbőr csúfítja Kim Kardashian hatalmas fenekét

Leleplező fotók

A népszerű sztár néhány hónapja bukott le először, ám állítása szerint legújabb fotósorozatát sem retusálták!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian hiába mutogatja megállás nélkül büszkén méretes hátsóját, illetve hiába pózol félmeztelenül a Life & Style magazin legfrissebb számában, bizony ő is csak ember. Idén tavasszal napvilágot láttak ugyanis azok a retusálatlan, leleplező fotók, amelyeken jól látszik, hogy a népszerű celebmaca hatalmas fenekét és combjait is narancsbőr csúfítja!

A retusálatlan valóság

Ezzel persze nincsen egyedül Hollywoodban, ám a képmutató sztárok hetekkel ezelőtt durván rátámadtak a 28 éves Kardashianra.

Először azért, mert kövér, másodszor pedig azért, mert narancsbőrös - mára már valóban legendássá vált - feneke.

Mivel ilyen kegyetlenül estek neki, Kardashian úgy döntött, hogy megmutatja testét a maga valódiságában.

Ezért a nemes célért hajlandó volt bikiniben pózolni egy medence szélén, azt állítván, hogy ezeket a képeket nem retusálták.

- Narancsbőröm van, na és?! Így néz ki az igazi testem, amit nagyon szeretek, nektek is szeretni kéne a sajátotokat! – üzent büszkén Kardashian a világnak.

A csodás megjelenés azonban ezúttal is csak álca, hiszen saját bevallása ellenére természetesen ezt a fotósorozatot is retusálták, amiről bárki meggyőződhet, ha összehasonlítja az ellenkezőjével.

Haszontalan celebmacák

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kardashian napjaink egyik legismertebb celebje, aki hírnevét egy 2007-es házi szexvideónak köszönheti.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Először beperelte a Vivid Entertainment nevű forgalmazót, akik piacra dobták a Ray J-vel történt hancúrozás felvételét, ám végül megállapodott a céggel, amiért cserébe öt millió dollár ütötte markát.

Ezt is szeretjük