Edzés közben is cigizik a hirtelen elhízott Kerry Katona

A híresség néhány hónap alatt hízott vissza, ám még nem mondható el róla, hogy egészséges életet élne.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alig telt el pár hét azóta, hogy Kerry Katona nyaralás során előadott magánszámát megörökítette egy lesifotós, a brit celeb máris újabb produkcióval ajándékozta meg a világot.

A felvételeken, melyek június végén Spanyolországban készültek, jól látszik, hogy a zűrös híresség alig néhány hónap alatt alaposan felhizlalta magát.

Pedig Katona korábban mintegy 15 ezer fontot, vagyis négy és fél millió forintot költött plasztikai sebészekre, hogy azok műtéti úton adják vissza karcsúságát.

Ám a hatalmas összeg sem akadályozta meg abban, hogy mindenki szeme láttára fél óra alatt elfogyasszon egy gigantikus háromfogásos ebédet!

E mérhetetlen falánkság tükrében már nem is olyan meglepő, hogy Katona testén látványosan megszaporodtak a felesleges kilók.

Edzés és közben cigaretta

A News of the World közölte a legfrissebb fotókat Katonáról, akit ezúttal Warringtonban kaptak lencsevégre.

A 28 éves híresség a jelek szerint elhatározta, hogy megszabadul súlyfeleslegétől, ezért hosszú kerékpártúrára indult férjével. Öröm látni, hogy párja, Mark Croft támogatja célja elérésében, ám Katona a pihenők során megszállottan cigizett!

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom
– Kerry a fotói láttán elhatározta, hogy lefogy. Nem mer belenézni a tükörbe, mert tudja, hogy a kép traumatikus hatással lenne rá. Mark eltökélte, hogy segít neki, a biciklizés pedig az első lépést jelenti az új élet felé.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ám Kerry képtelen leszokni a bagóról, és ez a baj – osztotta meg észrevételeit a lappal egy magát megnevezni nem akaró közeli ismerős.

Ezt is szeretjük