Kendra Wilkinson rámenőssége nem ismer határokat

Kendra Wilkinson megint nem bírt magával, és nyilvánosan mutogatta melleit.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Playboy-ház lányait soha nem a szemérmességük miatt szerette a férfi rajongótábor, ám Kendra Wilkinson rámenősségével a kéjtanya legbujább bombázóit is megszégyeníti.

Ez a látvány már senkinek nem újdonság

A szőke cicababának úgy tűnik, lételeme a magamutogatás, és nincs az a szituáció, amiben ne lenne hajlandó gondolkodás nélkül ledobni – amúgy sem sokat takaró – ruháit.

Hugh Hefner exbarátnője a Dominikai Köztársaság lakóinak is megmutatta, minek köszönheti kétes hírnevét, amikor egy parti háziasszonyaként a tőle megszokott spontaneitással egyszer csak lerántotta felsőjét és kivillantotta bikavadító kebleit.

Imádja mutogatni magát

Kendra 2004-ben ismerkedett meg az agg lapkiadóval, akinek 78. születésnapi partiján a szöszi szexistennő volt az anyaszült meztelenül, mindössze némi testfestékkel ékesítve parádézó festett lányok egyike.

A cseppet sem szégyenlős cicababa testi adottságai annyira lenyűgözték az öreg playboyt, hogy röviddel találkozásuk után megkérte, csatlakozzon háreméhez. Az ambíciózus glamour modell lelkesen vállalta a harmadik barátnő megtisztelő szerepét Holly Madison és Bridget Marguardt után.

A szőke szirén a Playboy-házba beköltözve sem hazudtolta meg önmagát, exhibicionizmusával számos – hol szexi, hol ciki – emlékezetes pillanattal ajándékozta meg rajongóit mind a nyuszis lak buja lakóinak életét bemutató valóságshow-ban, mind nyilvános szereplései alkalmával.

Haszontalan celebmacák

Nézegess képeket!

Elolvasom

Miután Hefner és Holly Madison szakítottak, a másik két barátnő is elköltözött a luxus kéjtanyáról, de ez persze nem jelenti azt, hogy többet nem fogunk hallani róluk.

Gondoljunk csak a nemrég napvilágra került röhejes fotókra, amelyeken a holtrészeg Kendra bugyival a fején parádézik – hiába, a tehetség mindig utat tör magának…

Ezt is szeretjük