Kislánya lett volna! 5 hónapos terhesen elvetélt az ismert színésznő

Kelly Brookot a hétvége folyamán vitték kórházba, de a babáját nem tudták megmenteni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint öt hónapos terhesen elvetélt Kelly Brook brit színésznő-modell, adta hírül a Daily Mail.

A 31 éves sztárt a hétvége folyamán erős fájdalmakkal szállították kórházba, de a kisbabája életét nem tudták megmenteni az orvosok.

Nem akarnak nyilatkozni

- Fájdalommal tudatjuk, hogy Kelly és Thom elvesztették a babájukat. Ezúton arra kérnek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben a nehéz időszakban. Egyelőre nem szeretnének a továbbiakban bővebb információval szolgálni - közölte szóvivője a sajtó munkatársaival.

Kelly Brook, aki korábban olyan hírességek barátnője volt, mint Jason Statham és Billy Zane, igaz szerelemre talált az egykori rögbijátékos, Thom Evans oldalán.

A szexi 26 éves pasival még novemberben ismerkedett meg egy szülinapi partin, és azóta alig tágítottak egymás mellől.

Egy farmon pihen

Aztán nem sokkal később az is kiderült,hogy alig néhány hónap járás után Kelly Brook terhes lett. Bár a babaprojekt állítása szerint még nem szerepelt a terveik között, elképesztően örültek a kis jövevénynek.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Hát, ez történik, ha az ember szerelmes, megadja magát a körülményeknek! Igaz ugyan, hogy a baba még nem volt a tervben, de ha egyszer így alakult, akkor így alakult. Elvégre szeretjük egymást - vallotta a Szétcsúszva és az Absolon dögös sztárja nem is olyan régen.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hogy mi okozhatta a vetélést, egyelőre nem tudni. Annyi bizonyos, hogy Kelly Brook most senkit sem szeretne látni: állítólag egy kenti birtokon igyekszik feldolgozni a történteket, ahova csak édesanyja, valamint kedvese teheti be a lábát.

Ezt is szeretjük