Lógó melegítő és zsíros haj! Katie Holmes tényleg borzalmasan néz ki

A bájos Katie Holmes olyan slamposan lépett ki az utcára, hogy alig lehetett ráismerni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywood fényes - és kevésbé ragyogó - csillagai általában kínosan ügyelnek a külsőségekre, és akadnak, akik még a sarki boltba is kizárólag tökéletes sminkben hajlandók lemenni.

Nos, eddig úgy tűnt, Katie Holmes is közéjük tartozik, annál is inkább, hogy fanatikus férje, Tom Cruise állítólag a legapróbb részletekbe is beleszól, ami fiatal felesége öltözködését illeti.

Hol hagyta az ízlését?

Talán épp ezért is lepte meg február végén Vancouver járókelőit, amikor szinte szakadtan támolygott ki a kocsiból, hogy beszerezze szokásos reggeli kávéját.

Lehet, hogy egyenesen az ágyból ült be az autóba, hiszen nemcsak kapucnis pulcsija, arca is meglehetősen gyűrött volt, de valószínűleg a fésűvel és a tükörrel sem került közeli viszonyba ezen a reggelen.

Az sem volt éppen elegáns, ahogyan a méreténél jó pár számmal nagyobb, bő, szürke melegítőnadrág lecsúszott a fenekén, és látni engedte méretes mamabugyiját.

Kócos haj, lógó mackóalsó

Talán abban bízott, hogy ilyen csapzott külsővel a kutya sem ismer majd rá, ám a sasszemű lesifotósokat nem tudta megtéveszteni, több felvételt is készítettek, amint a slampos színésznő beszédeleg az üzletbe, majd távozik onnan.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám a 32 éves sztár ügyet sem vetett a paparazzókra, az is könnyen előfordulhat, hogy észre sem vette őket, hiszen nagyon úgy tűnt, hogy alig lát ki a fejéből.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nem tudni, hogy férje strapálta-e le ennyire vagy a munka merítette ki, mindenesetre 2011-ben két filmet is forgat. A The Son of No One című thriller és a Jack és Jill moziváltozatában is feltűnik majd, ugyanakkor folyamatosan játszik a The Kennedys című sorozatban.

Ezt is szeretjük