Kilátszott Katherine Heigl hurkás pocakja

Katherine Heigl rossz ruhaválasztását természetesen kihasználták a lesifotósok és megörökítették a kellemetlen jelenetet.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Még az ilyen kivételesen szép színésznőkkel – mint amilyen Katherine Heigl - is előfordul, hogy egy-egy ballépésüket már másnap viszont láthatják az újságok címlapján.

A ragyogó sztár egy rossz pillanata

Talán a szőke szépség egy rossz éjszaka után egy kis testmozgással kívánta formába hozni magát, az ajtón kilépve azonban villantak a vakuk és megörökítették a színésznő kissé összeszedetlen fizimiskáját.

A rövidke top elég rossz választásnak bizonyult, hiszen lehajolva feltűnő jelenségben lehet részünk, ezúttal nem csodás dekoltázsa, hanem fodrozódó hurkái kerültek előtérbe.

Vajon mi történhetett? Nemrégiben arról lehetett hallani, hogy 7 év után le akar szokni a dohányzásról és talán nassolással próbálja elterelni gondolatait a cigaretta iránti vágyról. Úgy tűnik nem lesz könnyű dolga, hiszen vagy káros szenvedélye vagy felesleges kilói keserítik meg mindennapjait.

Támogatja a szervátültetést

A 30 éves sztár Washingtonban látta meg a napvilágot. Karrierjét modellként kezdte, már kilenc évesen, de a színészkedést is korán megtapasztalta, hiszen 12 évesen együtt játszott Juliette Lewis-szal a That Night című filmben.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Már 1994-ben megkapta első főszerepét az Apám a hős című filmben, ahol Gérard Depardieu lányának szerepét alakította. Több kisebb szerepet követően 1999-ben a Roswell sorozat főszerepét is ő kapta meg.

A színésznő életének egy fájó pontja, hogy Jason nevű bátyja 1986-ban autóbalesetben meghalt. Szülei gyermekük halála után felajánlották szerveit, ami olyan nagy hatással volt Katherine-re, hogy azóta is kiáll a szervátültetés ügye mellett.

Ezt is szeretjük