Megváltoztatta a válás! Ilyen törékeny nőnek még nem láttad Kate Winsletet

Kate Winslet a Vogue UK címlapján pózol, és őszintén mesélt a párkapcsolati kudarcáról is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kate Winsletről manapság nem nagyon hallunk, utoljára akkor szerepelt napi rendszerességgel a címlapokon, amikor kiderült, hogy zátonyra futott a házassága.

Bár ideig-óráig felbukkantak az oldalán különféle pasik, a 36 éves színésznő egyelőre nem kötelezte el magát senkinek.

Meg kellett birkóznia a helyzettel

Most azonban a brit Vogue legújabb számában mutatja meg magát - és bizony alig lehet ráismerni az Oscar-díjas sztárra.

A fotókról ugyanis egy törékeny, ugyanakkor erős nő néz farkasszemet az olvasókkal, aki rövid, szőke frizurájával is azt sugallja: nem félek semmitől.

Kate Winslet a magazinnak adott interjújából az is kiderül, miként vélekedik a szingliségről, illetve hogyan dolgozta fel, hogy Sam Mendeszel már külön utakon járnak.

- Azt hiszem, az egyedülálló lét valahogy felhatalmaz sok mindenre, például, hogy kipróbáljam, milyen is az, amikor az ember csak magára számíthat - vallotta.

Belevetette magát a munkába

- Az egész egyszerre letaglózott és kiszolgáltatottá tett - folytatta -, hiszen nem ehhez szoktam hozzá. Nemcsak azért, mert eddig volt egy férfi mellettem, de én gyerekkoromban hozzászoktam a nagy családhoz.

A kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai most

Nézegess képeket!

Elolvasom

Elmesélte azt is, hogy bár sokan ajánlották neki, ő mégsem vette igénybe pszichológus segítségét, hogy könnyebben feldolgozza a párkapcsolati kudarcát.

Úgy érezte, hogy nincs semmi, amit rendbe kellene hozni - ha pedig mégis, akkor azt saját maga szeretné lerendezni a lelkében.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bizonyára azért a munkaterápia is jót tett neki, két gyerkőce mellett rendszeresen fogadott el filmszerepeket. Tavaly befejezte a Mildred Pierce minisorozatot, a Movie 43 vígjáték, melyben Hugh Jackman és Gerard Butler oldalán játszik, az utómunkálatoknál tart. A Carnage című Roman Polanski-alkotást pedig jelenleg forgatják Christoph Waltz-cal és Jodie Fosterrel.

Ezt is szeretjük