Fotók! Kislánya előtt drogozott a zűrös Kate Moss

Kokain Kate megint lebukott, ezúttal barátnőjével, Lily Allennel fogyasztott zavartalanul kábítószert.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kate Mosst és Lily Allent egymás társaságában örökítették meg a lesifotósok múlt héten St. Tropez partjainál.


A 35 éves szupermodell és a 24 éves énekesnő a fotók tanúsága szerint kifejezetten élvezte a franciaországi nyaralást: megállás nélkül napoztak, dohányoztak és italoztak.

A két brit sztárhölgy napok óta a Serenity nevű luxusjachton cirkál a francia Riviéra vizein, olyan hírességek társaságában, mint Yves Saint Laurent és Stefano Pilati divattervezők, illetve Jamie Hince, a The Kills együttes gitárosa, aki mellesleg már jó ideje Moss pasija.

Együtt téptek be

A féktelen és hedonista életviteléről elhíresült Lily Allent és Kate Mosst nem igazán zavarta, hogy a lesifotósok bármikor lekaphatják őket.

Talán éppen a bódulat okozta hanyagság vagy a sztárokra oly gyakran jellemző felsőbbrendűségi érzés miatt mindenki szeme láttára együtt szívtak el egy méretes füves cigarettát!

A drogozás ténye már önmagában felháborította a közvéleményt, ám az egyik fotón az is jól látszik, hogy Moss lánya, a hatéves Lila Grace előtt szívott mélyeket a kábítószeres cigarettából!

Ez aztán sokaknál kiverte a biztosítékot, ami teljességgel érthető, hiszen a szülői felelőtlenség egyik legdurvább megnyilvánulását produkálta a zűrös szupermodell.

- Kate Moss ijesztő példát mutat, különösképpen a lányának, de a rajongóinak is. Nem ez az első alkalom, hogy nyilvánosságra kerül drogfogyasztása.

Azt pedig végképp nem értem, miért nem emelnek vádat ellene. Úgy tűnik, a celebek mindent megúsznak. Tisztában van a saját felelősségével, de az üzenet, amit küld, felháborító – nyilatkozta a Daily Mailnek Ann Widdecombe konzervatív parlamenti képviselő.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom
Kate Moss eddigi legsúlyosabb kábítószerbotránya 2005. szeptember 15-én robbant ki, amikor a Daily Mirror címlapon hozta az éppen kokaint szippantó sztár fotóját. A felvételt a Babyshambles nevű együttes felvételén készítették, melynek során a beszámolók szerint Moss negyven percen belül öt csík kokaint pusztított el.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Moss akkori pasija, Pete Doherty szerint menedzsere, James Mullord adta el a lapnak a képeket több mint 150 ezer fontért!

Ezt is szeretjük