Fotó a múltból! Kate Middleton, ahogy még Vilmos herceg sem látta

Kate Middleton nemrégiben megmutatta imádnivaló gyerekkori fotóit.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy közeledik a nevezetes nap, amikor Vilmos herceg és menyasszonya, Kate Middleton örök hűséget esküsznek egymásnak, úgy látnak egyre sűrűbben napvilágot a legkülönfélébb fotóritkaságok és exkluzív felvételek.

Mivel a legnagyobb érdeklődés a régi, családi fotókat övezi, a Middleton család volt olyan kedves és a sajtó rendelkezésére bocsátotta mosolyalbumának legféltettebb darabjait: a kis Kate gyerekkori fotóit.

Copfos kis óvodásból hercegné

A bűbájos képsorozat végigköveti a leendő hercegnő copfos kislányból csodaszép nővé csereredését, az óvodáskortól az iskolai éveken át egészen az egyetemig.

A családi fotóról is jól látszik, hogy Kate sokat megőrzött kislánykori önmagából. Láthatjuk huncut mosolyát, nyílt tekintetét és őszinte kedvességét, egyszóval mindazokat a tulajdonságokat, melyek annyi rajongót szereztek neki világszerte.

Amint a pár tavaly november 16-án bejelentette eljegyzését, nemcsak a fotóáradat, a Kate és Vilmos körüli felhajtás is a tetőfokára hágott.

Szerelmük mindenkire inspirálóan hat

Angliában szinte nem létezik olyan ajándéktárgy, amire ne nyomtatták volna rá a herceg és kedvese arcképét, de koktélt is elneveztek már a leendő hercegnéről, sőt, a Legoland Windsor fanatikusai már a komplett esküvőt is megépítették legókockákból, nem kevesebb mint 10 ezer darabból.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kapcsolatukról William és Kate, avagy őfelsége, a szerelem címmel már meg is született a könyv, de a világraszóló sztori képregény formájában is olvasható. A jegyesek története más műfajra is inspirálóan hatott, az amerikai Lifetime produkciós cég például épp tévéfilmet forgat róluk, Nico Evers-Swindell és Camilla Luddington főszereplésével.

Természetesen a britek sem maradhatnak le az amerikaiak mögött, a BBC kétrészes exkluzív műsorral készül a nagy napra, vagyis április 29-ére, Kate Middleton és Vilmos herceg királyi esküvőjére, melyre a Westminster Abbey katedrálisban kerül sor.

Ezt is szeretjük