Kínos! Kate Middleton olyat mutatott, amit biztosan nem akart

Kate Middleton igyekszik betartani a szigorú protokollt, de még vele is előfordulnak balesetek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár az angol királyi család legendásan híres arról, hogy minden körülmények között igyekszik fenntartani a látszatot, az utóbbi években mintha lazult volna a gépezet.

Már maga a tény, hogy a trónörökös egy polgári származású földi halandót készül oltár elé vezetni, ezt támasztja alá, a szerelmesekről napvilágot látó, bensőséges érzelmeket tükröző fotókról nem is beszélve.

Minden lépését figyelik

Mindenestre nem lehet könnyű helyzetben az 1982-es születésű Kate Middleton, hiszen amióta kipattant az április 29-ei esküvőjük híre, ha lehet, még fokozottabb figyelmet kap a sajtó részéről, mint korábban.

Pedig 2007-ben épp a lesifotósok zaklatása miatt döntött úgy, kapcsolatát is feláldozza saját és családja nyugalma érdekében, ám végül újra egymásra találtak a herceggel.

Az utóbbi hónapokban pedig nagy valószínűséggel megedződött, hiszen Vilmos jegyeseként egyre több hivatalos rendezvényen kell részt vennie, de a privát szférában is villognak körülötte a vakuk.

Kilátszott a bugyi

A mosolygós Kate állja is a sarat, megjelenésére pedig még a szigorú Erzsébet királynőnek sem lehet panasza.

Kate Middleton - amikor még nem volt hercegnő

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám bármilyen nagy gonddal ügyel is toalettjére, úgy tűnik, a tipikus autóból kiszállós villantást még neki sem mindig sikerül elkerülnie. Ugyanis amikor egy finom, krémszínű csipkecsodában készült kiszállni a limuzinból, egy szemtelen fotósnak sikerült lencsevégre kapnia a bugyiját.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Kate tanult az esetből, hiszen azóta fokozottan ügyel a megjelenésére. Esküvője után meg jó lesz, ha kétszer is átvizsgálja a ruhatárát, mielőtt az utcára lép, hiszen az egész királyi udvar szemmel tartja majd őt.

Ezt is szeretjük