Pontot tett a találgatások végére! Ezért hagyta ott Karsai Zita a férjét Dubaiban

Karsai Zita eloszlatta a róla szóló pletykákat a Fél Kettő interjújában.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Megatánc csinos felfedezettje, Karsai Zita otthagyja a férjét Dubaiban, és hazaköltözik - így szóltak az újságok szalagcímei.

Hogy mindebből mi az igazság, arról maga a táncoslány beszélt a Fél Kettő műsorában, ahol Holló Márta faggatta őt a dubai és az itthoni élet különbségeiről.

Behatárolt a dubai élet

Karsai Zita egy rövid interjúval tett pontot a találgatások végére - elárulta, valóban mi áll a költözés mögött, miben más az ottani élet, és mi az, amit a mai napig nem tudott megszokni.

- Valóban igaz, hogy otthagytam a férjemet, fizikailag. Én hazajöttem, ő pedig kint maradt, de ez közös döntés volt. Két éve mentem ki, és most úgy érzem, elég volt - mesélte a bájos táncos.

A tehetséges táncművész azt is elmondta, hogy a dubai élet kényelmes, csillogó és nagyon szép, de egy muszlim országban - európai nőként - élni nem olyan egyszerű.

- Dubai egy idő után nagyon ingerszegény, nyaraláshoz csodás, de hosszabb ideig ott élni nagyon nehéz. Minden új, minden gyönyörű és tiszta. Ott minden megvan, ami itt nincs, csak egyvalami hiányzik: a valóság - vallotta be Zita.

Izgalmas munkák és távkapcsolat várja

A pörgős táncoslány kint is szakmájában dolgozott, színvonalas helyeken lépett fel, nagy pénzből létrehozott produkciókban. Ezzel együtt hiányolta, hogy a műsorokban nincs igényesség, nincs minőség. A táncnak nincs kultúrája, nincs hagyománya, az ottaniak nem is értenek hozzá.

Behatároltak voltak a lehetőségei, mivel önálló, társulattal rendelkező színház nincs Dubaiban. A szórakozóhelyek csak egyféle táncprodukcióra nyitottak, kísérletező vagy művészibb előadásra nincs igény.

Az utóbbi évtizedek kedvenc magyar sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Emberi és baráti kapcsolatokban azonban nem szenvedett hiányt. Sok ismerőst szerzett, mostani németországi munkáját is ennek köszönheti. Zita, tervei szerint, májusig marad itthon, ez idő alatt távkapcsolatban érintkezik majd férjével, az atléta és edző Margl Tamással.

- Nem kellett elengedni, nálunk ez másként működik. Ő hagy engem, hogy azt csináljam, amit szeretnék, ha látja rajtam, hogy nem érzem jól magam, nem vagyok boldog - tette hozzá Zita.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Zita körül tehát most felpörögtek az események, itthon, Németországban és Dubaiban is várja munka, ugyanakkor férjét is szeretné rendszeres időközönként látni. A sztárpár mindenesetre igyekszik úgy szervezni életét, hogy jusson idejük egymásra is.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük