Végül beigazolódott a pletyka! Tényleg szakított egymással az irigyelt sztárpár

Jessica Biel és Justin Timberlake négy év után intett búcsút egymásnak.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak sztárpárok, akikről időről időre felröppen, hogy szétváltak útjaik - ők pedig időről időre cáfolhatják, hogy bizony hiába a híresztelések, szerelmesebbek, mint valaha.

Az utóbbi években ilyen játszmák alanya volt a Jessica Biel és Justin Timberlake páros - ám végül nem kerülhették el előre megírt sorsukat.

Most tényleg vége

Most ugyanis tényleg úgy tűnik, a bájos színésznő és a tehetséges színész-énekes valóban szakított egymással.

A hírt ugyanis nem más, mint a szóvivőjük erősítette meg, aki csütörtökön a szokásos sablonos sajtóközleményben is tudatta, Biel és Timberlake többé nem egy pár.

- A média spekulációira reagálva tudatjuk mindenkivel, hogy Jessica Biel és Justin Timberlake közösen úgy döntöttek, nem folytatják együtt. Természetesen továbbra is barátok maradnak, és a legnagyobb tisztelettel és elismeréssel viseltetnek egymás iránt.

2007-ben jöttek össze

Hogy mi vezetett a szakításhoz, azt egyelőre nem tudni. Tavaly ősszel ugyan szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint a szexi énekes összeszűrte a levet Olivia Munn-nel, de sosem derült ki, valójában történt-e köztük bármi azonkívül, hogy egy szállodában voltak elszállásolva.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Emellett lehet, hogy az sem tett jót a kapcsolatuknak, hogy Timberlake tavaly exkedvesével, Cameron Diazzal forgatta a Bad Teacher című vígjátékot - egyesek szerint nem csak a szövegkönyvet bújták közösen.

Jessica Biel egyébként 2007-ben jött össze az N'Sync egykori énekesével, és kapcsolatuk különösebb viharok nélkül zajlott, a vörös szőnyegen is többnyire egymás társaságában jelentek meg kéz a kézben, szerelmesen - de úgy tűnik, eddig tartott a nagy románc.

Ezt is szeretjük