Csak játszotta, hogy hűséges! Fűvel-fával megcsalta kedvesét az ismert énekes

Justin Timberlake bizony még Jessica Biel mellett sem fogta vissza magát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alig néhány napja derült ki, hogy négy együtt töltött év után váratlanul szakított Justin Timberlake és Jessica Biel. A hírt pedig ezúttal szóvivőjük is megerősítette hivatalosan, azok után, hogy az elmúlt évek során rendre napvilágot láttak a különválásukról szóló különféle pletykák.

A 30 éves amerikai énekes-színész és a 29 éves amerikai színésznő szakításának pontos okára egyelőre nem derült fény, ám a US Weekly magazin legújabb számában ezúttal lerántotta a leplet a szívtipró hűtlenkedéseiről, méghozzá egy megdöbbentő és terjedelmes lista formájában.

Fűvel-fával megcsalta párját

A bulvárlap értesülései szerint a jóképű popsztár egyáltalán nem fogta vissza magát, és fűvel-fával megcsalta gyönyörű szerelmét.

Azt a nőt, akiről pasik millió álmodoznak világszerte, és akinek nevét évek óta olvashatjuk a világ legjobb és legdögösebb nőit felvonultató listákon.

A US Weekly szerint Justin Timberlake 2007 telén kezdte meg hűtlenségi hadjáratát, amit aztán egészen a szakításukig képtelen volt abbahagyni.

Azon az estén 15 perc beszélgetés után egy bárban felszedett lánnyal annak lakására ment, majd az etyepetye után visszatért a szórakozóhelyre, hogy tovább mulatozzon barátai társaságában.

A barátait használta fel, hogy véletlenül se bukjon le

- Justin gyakran a barátait használta fel arra, hogy becserkéssze kiszemelt áldozatait. Lement valamelyik klubba, megbízta az egyik cimboráját, hogy szerezze meg a csaj számát, vagy egyszerűen csak kisétáltak együtt, így tehát senki sem fogott gyanút - leplezte le egy bennfentes az énekes trükkjeit.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

2008 őszén állítólag megpróbálta behálózni Rihannát, majd nem sokkal később Ciarát is, ám elvileg egyikük sem akart vele hancúrozni - vagy legalábbis ügyesen sikerült titokban tartaniuk. 2009 decemberében Kate Hudson viszont rábólintott a dologra, nem sokkal Alex Rodriguezzel való szakítása előtt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

2010 márciusában egy segítőkész Las Vegas-i fodrásznőnek volt képtelen ellenállni, 2010 őszén pedig állítólag Olivia Munn volt az áldozata, akivel bámulatosan jó volt neki a szex. Ám a 30 éves amerikai színésznő nem akart Timberlake életében a másik nő lenni, ezért állítólag megszakította vele a szeretői viszonyt.

Ezt is szeretjük