Bikinis fotó! Julia Roberts még 42 évesen is a strand bombázója

Julia Robertset nemrégiben Hawaii partjainál kapták le, ahol láthatóan remekül érezte magát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizonyára jócskán akadnak olyan édesanyák, akik három gyerkőc megszülése után már nem szívesen mutatkoznának bikiniben.

Julia Roberts azonban láthatóan nem csinált ebből problémát: legutóbbi, hawaii nyaralásán boldogan bolondozott gyerkőceivel, és egyáltalán nem zavarta, hogy a lesifotósok élvezettel kapták lencsevégre égszínkék, virágos kétrészesében.

Nem piszkafa

No, nem mintha cseppet is aggódnia kellene a külseje miatt! A 42 éves színésznő szerencsére nem a csontsoványság híve, mint oly sokan a kolléganői közül, így aztán igazán dögösen festett a nőies alakját hangsúlyozó ruhadarabban.

A háromgyermekes sztármami manapság egyre többször szólal fel az egészségtelen hollywoodi szépségideál és a mértéktelen plasztikázás ellen.

Úgy véli, a boldogság megszépíti az embert, emellé legfeljebb egy jó minőségű szemránckrém kell, semmi más.

Elégedett magával

Persze nem volt ő sem mindig ilyen elégedett, ám negyvenéves korára valahogy sikerült elfogadnia önmagát, és most már büszke teste minden porcikájára.

Ez az elégedettség nyilvánvalóan sugárzik róla, nem véletlenül kérte fel a Lancôme kozmetikai cég, hogy legyen az arcuk - amire Julia Roberts örömmel mondott igent.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Az az ötlet, hogy negyvenvalahány évesen modellkedjem, nagyon modern és izgalmas. Azt hiszem, egyfajta felszabadultság és öröm tölt el, hogy éppen most kértek fel, hiszen most már öntudatosabb vagyok, és tudom, mit akarok - vallotta a színésznő.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Julia Roberts egyébként nemrégiben fejezte be az Eat, Pray, Love című regény - magyarul Ízek, imák, szerelmek címmel jelent meg - filmváltozatának forgatási munkálatait. Ebben egy csalódott negyvenest alakít, aki több országon keresztül utazgatva keresi a maga útját.

Ezt is szeretjük