Kihívó bikiniben hódít a 3 gyerekes Julia Roberts

Az egykori Micsoda nő! jelenleg a szívtipró Javier Bardemmel forgat, és mindent bevet, hogy elcsábítsa a spanyol sztárt.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizonyára alaposan meglepődtek a Balin nyaraló szerencsések, amikor az óceánból, nem messze a parttól két rendkívül ismerős fejet láttak kibukkanni, néhány eszeveszetten munkálkodó, ruhástul pancsoló ember társaságában.


A spanyol szívtipró, Javier Bardem és az egykori Micsoda nő!, a ma már háromgyerekes Julia Roberts közös filmet forgatnak.

Bár a 42 éves színésznő igencsak dögösen festett mélyen dekoltált, rózsaszín-zöld bikinijében, a helyi lakosok egyáltalán nem voltak elragadtatva attól, hogy paradicsomi falucskájuk, Bentuyung életét felforgatják a filmesek.

Zűrök a paradicsomban

A legfrissebb hírek szerint egy maroknyi elszánt lakos majdhogynem félbeszakította a forgatást, és kártérítést követeltek a hollywoodi betolakodóktól. Tjokorda Oka Artha Sukawati körzeti megbízott azonban igyekezett elsimítani a nézeteltérést.

- Azt hiszem, az egész egy félreértés miatt történt. A stáb ugyanis húsz kamionnal érkezett, ráadásul két héttel az eredetileg tervezett időpont előtt. Ezért jogosan háborodtak fel a lakosok, de az, hogy 32 ezer dollárnak megfelelő rúpiát követeltek cserébe a területhasználatért, már szerintem is túlzás. Végül azért természetesen meg tudtunk egyezni, úgyhogy rendben folytatódhatott a forgatás - nyilatkozta.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Julia Roberts és Javier Bardem főszereplésével készülő film egyébként Elizabeth Gilbert nagysikerű regényét, az Eat, Pray, Love-ot - magyarul Ízek, imák, szerelmek címmel jelent meg - dolgozza fel, melyben a szerzőnő saját élményeit írta meg.

A sztori a válása után kezdődik, amikor is úgy dönt, spirituális, egyszersmind valóságos útra indul, hogy jobban megismerje a világot és benne önmagát. A történet Olaszországban indul - ízek -, Indiában folytatódik - imák -, és Balin ér véget - szerelmek -, ahol végül megismeri második férjét, a Bardem által játszott Felipét.

Ezt is szeretjük