Meglepő vallomás! A TV2 sztárja régóta nem alszik egy ágyban a feleségével

Joshi Bharat meglepő részleteket osztott meg házasságával kapcsolatban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Joshi Bharat nem sokat tétovázott a házasságot illetően: 1990-ben vette feleségül ugyanis Csillát, mindössze három hónappal azután, hogy megismerkedtek.

Az 56 éves indiai származású műsorvezető és felesége a Hot! magazinnak adott interjújában mesélték el, hogy hogyan is kezdődött kapcsolatuk.

"Mint két mágnes, vonzottuk egymást"

- Már az első nap jelentkezett éjszaka, mondván, túl meleg van a padlásszobában, nem tud aludni - kezdte vallomását Csilla, aki ezek után áthívta magához.

- Mint két mágnes, úgy vonzottuk egymást. És vonzzuk azóta is. Ezt hívják karmának. Az első perctől minden természetesen alakul kettőnk között. A házasság, a családalapítás, az, hogy együtt vagyunk - vette át a szót Joshi Bharat.

Felesége nem titkolta el, hogy európaiként sokkal kevésbé szemérmes, mint férje, aki vele ellentétben sosem mászkálna otthon meztelenül, pedig egymás előtt sosem szégyenlősködnek.

Már régóta nem alszanak együtt

A FEM3 csatornán futó Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal című műsor házigazdája további intim és meglepő részleteket is megosztott az olvasókkal magánéletévek kapcsolatban.

Sztárpárok a 2011-es Story-gálán

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Mi ketten összetartozunk. Csilla által érzem magam férfinak, és - talán a nevében is elmondhatom - ő általam nőnek - árulta el, és habár a mai napig harmonikus kapcsolatban élnek, egy ideje már nem alszanak együtt.

- A jó házasságban alap a jó szex, de azért ennél több szükséges. Ahányszor elmegyünk egymás mellett, megérintjük egymást. Ebben nőttek fel a gyerekeink, ezt látják a mai napig tőlünk - mesélte.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Az ágyban pedig egy jó házasságban mindent szabad. Mi minden éjszaka külön alszunk el, ám bármikor bemehetünk a másik szobájába, hiszen mindössze egy ajtó választ el bennünket egymástól. A kezdeményezőkészségünk is egyforma - mondta sejtelmesen Joshi Bharat.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük