Tragédia! 36 évesen túladagolásban elhunyt a népszerű színész bátyja

Joseph Gordon-Levitt, az Eredet sztárjának bátyját hétfő hajnalban érte a halál.

A legfrissebb hírek szerint elhunyt Joseph Gordon-Levitt, az Eredet sztárjának bátyja, adta hírül maga a gyászoló fivér a Twitteren.

Dan Gordon-Levitt, vagy ahogy az ismerősei hívták, Burning - azaz lángoló, tüzes - halálát feltehetően drogtúladagolás okozta, de a boncolás eredményére egyelőre várni kell.

Túladagolta magát

Holttestére hétfő hajnalban találtak rá a lakásán, egy hangos buli után, körülötte a szemtanúk állítása szerint használt fecskendők hevertek.

A RadarOnline úgy értesült, hogy a szomszédok nem különösképpen kedvelték a tűznyelőként és mutatványosként tevékenykedő 36 éves férfit.

Burning Dan gyakran rendezett zajos partikat a lakásán, és egyéb tetteivel is bosszantotta a környékbelieket.

- Egy alkalommal a haverjai felgyújtottak egy autót az épület előtt, és állandó volt a jövés-menés a lakásában. Sajnálom, hogy meghalt, de őszintén szólva nem nagyon csodálkozom ezen - mesélte egyik szomszédja.

Nagyon szerette az öccsét

Akárhogy is, hét évvel fiatalabb öccsével, az Eredet révén ismertté vált Joseph-fel irigylésre méltó kapcsolatot ápolt.

Tragikusan fiatalon elhunyt sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mint nemrégiben a PopEaternek nyilatkozta, csodálatos érzés számára, hogy a külső hasonlóság miatt gyakran összekeverik színész testvérével.

- Joseph megtanított arra, hogy akár rendkívüli viszonyban is lehet valaki a testvérével, mert számomra ő a legcsodálatosabb ember, akit valaha is ismertem. Egyszerűen lenyűgöző minden szempontból, néha meg is kérdem magamtól, vajon csak azért szeretem, mert az öcsém, vagy tényleg ilyen varázslatos személyisége van? És rá kell jönnöm, hogy ő tényleg ilyen. Ritka az a pillanat, amikor nem önt el a büszkeség vele kapcsolatban  - áradozott.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

De a 29 éves hollywoodi sztár is hasonlóképpen szerette bátyját, állítása szerint Dan testesítette meg mindazt, amit az emberek kreatív szellemnek hívnak. Weboldalán arra kéri a barátaikat, ne gyászolják testvérét, hanem vigyék tovább Dan szellemiségét tetteikben, és merjenek olyan szenvedéllyel és szabadon élni, mint ő tette.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük