Holtrészegre vedelte magát a botrányos Katie Price

A celebmaca férje nélkül vodkázott, a klubban megmutatta intim bájait, és flörtölni kezdett egy idegen pasival.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Anglia egyik legidegesítőbb celebjének sikerült megint alaposan a pohár fenekére néznie. Jordan péntek éjszaka ugyanis a bristoli Syndicate nevezetű klubban mulatozott, ahol a lesifotók tanúsága szerint nem kevés alkoholt fogyasztott.

A 30 éves brit glamour modell ezúttal férje, Peter André nélkül indult tivornyázni.

Talán a töménytelen vodkának tudható be, hogy a hedonista mulatozás során szemrebbenés nélkül tette közszemlére méretes dekoltázsát és fehér melltartóját!

Egy idegen pasi fülébe suttogott

A kérdés csak az, hogy vajon mit szólt ehhez kedvese, illetve ahhoz, hogy Jordan a közkedvelt szórakozóhelyen mintegy fél órán keresztül suttogott egy ismeretlen pasi fülébe!

Sikerült leégetnie magát

A legkínosabb jelenet pedig csak ez után következett, a részeg celebmaca ugyanis felrontott a színpadra, hogy egy rögtönzött show keretén belül adja elő André Msyterious Girl című számát.

A beégés azonban elkerülhetetlen volt, Jordan ugyanis képtelen volt felidézni a dalszöveget.

Haszontalan celebmacák

Nézegess képeket!

Elolvasom
- Jordan teljesen készen volt. Megpróbálta rávenni az embereket, hogy csatlakozzanak hozzá az éneklésben, de még ő maga sem tudta a sorokat – osztotta meg élményeit az egyik bulizó szemtanú.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A háromgyermekes sztárnak – akinek eredeti neve Katie Price – sikerült tehát megint emlékezetéssé tennie az éjszakát, pedig előző este még békésen vacsorázott férjével a híres londoni Nobu étteremben.
Ezt is szeretjük