Friss! Mégiscsak válik a sokgyerekes sztárpár

Hiába a közös gyerekek és a mögöttük lévő évek, a páros nem bírja tovább együtt, ezért beadták a válókeresetet.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, rossz idők járnak a Jon, Kate és 8 gyerek című valóságshow sztárjaira. A nyolcgyerekes házaspár ugyanis – botrányok és szaftos címlapsztorik után – válni készül. Ezt maguk az érintettek árulták el a nagyközönségnek a műsor legutóbbi, Amerikában hétfőn sugárzott epizódjában.

Döntésüket olyannyira komolyan gondolják, hogy már a jogi lépéseket is megtették – a hírek szerint a pennsylvaniai bíróságon kérvényezték tíz éve tartó házasságuk hivatalos felbontását.

– Már egy ideje problémákkal küszködtünk – árulta el a feleség, célozva itt mind a házasság körüli botrányokra, mind pedig a közelmúltban kialakult médiacirkuszra.

A film pereg tovább

A valóságshow készítői eredetileg azt szerették volna bemutatni, hogy miként telnek egy nyolcgyerekes család mindennapjai.

Mostanában viszont nem múlt el úgy hét, hogy vagy a férj, vagy a feleség ne virított volna valamelyik bulvárlap címlapján.

Mindkét felnőtt szereplőről gyanús felvételek kerültek elő, melyek megcsalásra utaltak, ám Jon és Kate egyaránt tagadták a feltételezést.

Az eredetileg Jon & Kate Plus 8 című sorozat a tengerentúlon a TLC, hazánkban a Discovery Travel & Living csatornán fut.

Kétségtelenül ez a az amerikai adó legnézettebb műsora, az ötödik évad nyitóepizódja elé tízmillió néző ült le idén májusban. Nem véletlen hát, hogy mind Jon, mind Kate úgy véli, a válás után is folytatódnia kell a show-nak – legfeljebb külön-külön veszik majd fel a jeleneteiket.

A 34 éves Kate és két évvel ifjabb férje 1999-ben házasodott össze. Mivel az orvosok kiderítették, hogy a nőnek természetesen úton nem lehet gyermeke, mesterséges segítséget vettek igénybe. Ikreik 2000-ben láttak napvilágot. Rá három évre Kate ismét hasonló módszerrel esett teherbe.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az ultrahang hat embriót mutatott, ők pedig valamennyit vállalták. A hatosikrek 2004 májusában, császármetszéssel jöttek világra.

Ezt is szeretjük