Fotók! Hatalmas mellet műttetett magának Jodie Marsh

Jodie Marsh szeret úgy öltözködni, hogy minél többen csodálhassák meg hatalmasra fújt melleit.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahol megjelenik az angolok egyik leghíresebb glamúrmodellje, Jodie Marsh, ott biztosan elég hamar a figyelem középpontjába kerül. A szőke hajú szilikonmaca ugyanis mindig gondoskodik arról, hogy semmiképp se kerülje el a feltűnést.


2008-ban például a Ritz Hotelben jelent meg szokatlanul pajzán öltözetben, fekete ruhája éppen csak eltakarta hatalmas melleit, ám a felső még így is többet bízott a szemre, mint a fantáziára.

Imádja mutogatni magát

Kétségkívül nem nevezhető szokványos öltözetnek Jodie Marsh ruhája, ám mit is várhatnánk egy olyan hölgytől, aki a pucérkodással keresi meg a kenyérrevalót?

A harmincéves híresség azonban mintha egy kicsit túlzásba is vinné a magamutogatást, nem beszélve a plasztikáztatásról, hiszen mellei bizonyos szögből nagyobbnak tűnnek, mint saját feje!

Ennek róható fel az is, hogy a szilikoncica már-már önmaga paródiájává süllyed, egy ilyen nőt ilyen sminkkel ugyanis elég nehéz komolyan venni, habár a pasik többségének biztosan elnyeri tetszését.

Jodie Marsh pedig minden elképzelhető trükköt bevetett, hogy minél nagyobb népszerűségre tegyen szert, a meztelenkedés mellett ígéretes televíziós karriert is befutott.

Tévéműsorban keresett magának kamuférjet

2007-ben szerepelt a brit Celebrity Big Brotherben, nem sokkal később pedig egy saját valóságshow-t is kapott, melyben leendő férjét kereste.

Haszontalan celebmacák

Nézegess képeket!

Elolvasom
A botrány azonban nem kerülhette el. Kiderült, hogy az egész műcirkusz csak a nézettségről szólt, ráadásul férjét is leleplezték, Matt Peacockról ugyanis kiderült, hogy Marsh egykori pasija volt!
Ezt is szeretjük