Jodie Marsh megint hatalmas melleit mutogatta

A modell szemkápráztató ajándékkal kedveskedett az ünnepelt futballista születésnapján.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jodie Marsh nevét már jól ismerhetik a hazai bulvárolvasók, hiszen személyében az egyik legismertebb angol glamour modellt üdvözölhetjük, aki a meztelenkedésen túl néhány éve egy nem igazán szokványos televíziós karrierépítésbe is kezdett.

Bal oldalon: a nem éppen hétköznapi ajándék - Jobb oldalon az ünnepelt

Marsh pucér fotóit mi is megmutattuk már néhány alkalommal, hiszen hatalmas cickói mellett egyszerűen lehetetlen szó nélkül elmenni, és most megérkeztek a legújabb fotók, amelyek jól bizonyítják, hogy a szőke particica néhány napja bizony megint jól kitett magáért.

A híres csatár, Jermain Defoe londoni születésnapján ugyanis sok híresség megjelent, hogy együtt ünnepeljenek a futballistával. Marsh produkciója azonban akár születésnapi ajándéknak is beillett volna.

Nemcsak mellét, de orrát is megműtötték

Az egyik pillanatban ugyanis váratlanul előkapta mindkét mellét felsőjének és cicifixének takarásából – természetesen egy lesifotós kamerája kereszttüzében -, hogy így örvendeztesse meg a bulizni vágyókat!

A kellemes látvány nyilvánvalóan sokakat örömmel töltött el a Maya nevezetű klubban, ahol sok más celeb között megjelent például Abigail Clancy is, aki szintén ragyogóan nézett ki fekete ruhájában.

A 29 éves Jodie Marshnak nyilvánvalóan egyre nagyobb szüksége van, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, hiszen éveinek számával csak melleinek mérete növekedett, és érthető, hogyha egy idő után már egyre kevesebben kíváncsiak a lufiként felpumpált cickókra.

Hollywood legrondább műmellei

Nézegess képeket!

Elolvasom
A plasztikáztatás során azonban nemcsak dekoltázsát, hanem orrát is megműttette, amit még gyerekkorában, egy hokibalesetben tört el.

Emiatt sokat csúfolták osztálytársai, Marsh pedig akkoriban annyira kétségbe volt esve emiatt, hogy az öngyilkosságot fontolgatta.

Ezt is szeretjük