A lánya is lehetne! Jim Carrey végre megmutatta új kedvesét

Jim Carrey egy 24 éves modellel randizgat, aki csupán két évvel idősebb saját lányánál.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nagy nevettető Jim Carrey nőügyei soha nem alakultak bonyodalommentesen, a Dumb és Dumber óta szívesen fűzi a munkakapcsolatnál jóval szorosabbra viszonyát kolléganőivel.

Ám az utóbbi időben leginkább 22 éves lányára, Jane Erinre terelődött a figyelme, aki 2010 februárjában ajándékozta meg a színészt első unokájával, Jackson Rileyvel.

Fiatal nagypapa

Carrey így viszonylag fiatalon, 48 évesen lett nagypapa, ám úgy tűnik, a csajozáshoz még egyáltalán nem érzi magát öregnek.

A mintegy öt évig húzódó se veled-se nélküled kapcsolat után ugyanis 2010-ben szakított a 39 éves Jenny McCarthyval.

Ám nem szomorkodott sokáig, hiszen a napokban egy fiatal indiai szépséggel andalgott kéz a kézben New York utcáin.

A párt akkor kapták lencsevégre, amikor Laura Linney Time Stands Still című színdarabjáról indultak haza a Broadway-n - láthatóan nem zavarta őket különösebben a fotósok hada.

Fiatal modell barátnő

Az America's Next Top Model hetedik évadában induló Anchal Joseph egyébként akár Carrey lányának barátnője is lehetne, ugyanis mindössze 24 éves.

15 sztár a Bivaly jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egyelőre nem tudni, milyen körülmények között ismerték meg egymást - bár minden bizonnyal egy partin találkozhattak, az biztos, hogy a fiatal lány nemcsak korát, de külsejét tekintve is éles váltás a szőke kék szemű exbarátnőhöz, Jenny McCarthy-hoz képest.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Jim Carrey-t egyébként legközelebb a Mr. Popper's Penguins című vígjátékban láthatjuk majd, melyet 2011 augusztusára ígérnek a készítők.

Ezt is szeretjük