Közszemlére tette hibás mellét Jewel

Egy merész dekoltázs nagyon szexi tud lenni, ám a népszerű énekesnő, Jewel jobban tette volna, ha inkább eltakarja azt.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány napja tartották meg a People’s Choice Awards díjkiosztó ünnepségét, ahol jó hollywoodi szokás szerint több tucatnyi híres és kevésbé híres sztár jelent meg, hogy megfürödjenek a rajongásban.


Persze az igazi nagyágyúk nem tették tiszteletüket az eseményen, helyettük azonban eljött többek között Nikki Cox, Annalynne McCord, Brooke Burke, Dakota Fanning, Teri Hatcher, Paris Hilton és Queen Latifah is.

A legmegdöbbentőbb jelenség azonban Jewel volt, akinek dekoltázsa tartogatott néhány kellemetlen pillanatot azok számára, akiknek lehetőségük volt alaposabban szemügyre venni.

Egy félresikerült plasztikai műtét eredménye

A 34 éves énekesnő bal melle ugyanis meglehetősen bizarrul festett, de hogy pontosan mi is okozhatta a nem éppen hétköznapi látványt, azt nem lehet tudni. Talán egy mérettel kisebb melltartót választott a ruhásszekrényből, de az is lehet, hogy esetleg egy elbaltázott mellműtétnek köszönheti a megdöbbentő bemélyedést.

Mindenesetre nem ártott volna Jewelnek a tükörbe néznie, mielőtt úgy döntött, hogy ebben az öltözetben megy el az ünnepségre, hiszen ez a furcsa testi szépséghiba nem igazán illik egy olyan énekesnőhöz, akinek 27 millió példányban fogytak el lemezei világszerte, és három Grammy-jelöléssel büszkélkedhet.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom
A People Choice’s Awardot a nevéből adódóan elsősorban a populáris kultúra népszerű képviselőinek adományozzák.Először 1975-ben osztották ki a díjakat, többek között A nagy balhé című filmnek, Barbra Streisandnak és John Wayne-nek.
Ezt is szeretjük