Túl szűk ruhába préselte husi testét Jessica Simpson

Jessica Simpson az utóbbi évben egészen kigömbölyödött, de láthatóan büszke testére.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywoodban - mondjon bárki bármit - már egy ideje a zéróméretes egyenszépségeké a világ.

Persze mindig akad egy-két kivétel, aki nem tud vagy nem akar lefogyni: ők azok, akik igyekeznek felhívni a figyelmet a normális és egyészséges női méretekre.

Hízás és fogyás

Egészen addig, amíg egy csodakúrával nem sikerül lefogyniuk - mint néhány éve Mariah Carrey-nek -, mert akkor rögtön videókazettán kezdik árulni varázslatos karcsúságuk titkát.

Jessica Simpson is túlvan már egy és máson, ami az őrült diétázást és a visszahízást illeti.

Az egykor szupervékony szőkeség, aki csípőringásával bolondította a Hazárd megye lordjai - többségében hímnemű - nézőit, egy ideje leginkább méretes hátsó fele révén kerül a címlapokra.

Bár a színész-énekesnő eleinte még próbálkozott a fogyással, rájött - legalábbis ezt állítja -, valójában sokkal jobban érzi magát teltkarcsún, mint sovánnyá koplalva.

Megbékélt önmagával

Persze azért nem ment minden átmenet nélkül az eszmélés, de most már teljes vállszélességgel bevállalja nem mindennapi méreteit: korábbi ápol-és-eltakar féle ruháit legutóbb egy igencsak feltűnő fuksziaszínű, testhezálló göncre cserélte.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom

Igaz, ami igaz, a kicsit túlságosan is szűkre szabott ruha helyenként előnytelenül fodrozódott a testén, azért meg kell hagyni, bátorságra vall, hogy felvette. Egyesek szerint legutóbbi tévéműsora is jó hatással volt az önbizalmára.

A The Price of Beauty című utazó-show-ban ugyanis azt kutatta legjobb barátnői, Cacee Cobb és Ken Paves társaságában, hogyan változik a szépségideál országról országra vándorolva.

- A nők megszállottan próbálnak élő Barbie-babává változni, pedig nem mindenhol ez testesíti meg a szépséget. A szépség belülről fakad - ha egy nő megbékél önmagával, akkor az megszépíti - nyilatkozta a Lucky magazin szeptemberi számában.

Ezt is szeretjük