Narancsbőr csúfítja Jessica Simpson combját

Az amúgy dögös Jessica Simpson narancsbőrtől göröngyös combja kiábrándító látványt nyújt a róla készült fényképen.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A csodás alakkal megáldott szőke szépség, Jessica Simpson sem teljesen hibátlan. Rövidke nadrágja bizony láttatni engedi combján a feltűnő gödröcskéket. Úgy tűnik a narancsbőr a hírességeket sem kíméli.

Ő sem tökéletes

A gyönyörű énekesnő már gyermekorra óta hízékonysággal küzd és mindenféle speciális diétát bevetett már karcsú alakja megőrzésének érdekében. A gyors és hatékony fogyókúrát azonban leginkább a bőr sínyli meg, hiszen nehezen tud alkalmazkodni a hirtelen súlyvesztéshez.

Ebből arra lehet következtetni, hogy Simpson kisasszony nem a hosszú és fárasztó edzések híve, hanem a látványosan gyors alakváltozásé.

A bájos szőkeség elkötelezett híve az ötfaktoros diétának, ami – mint a neve is mutatja – az bűvös ötös számra építkezik.

Minden étkezés alkalmával öt összetevőt használ fel és mindezt öt perc alatt készíti el. Nem fogyaszt magas zsírtartalmú fehérjéket, de előnyben részesíti a rostban gazdag ételek, valamint a cukormentes italok fogyasztását.

A diéta mellett persze a testmozgásra is időt fordít, szintén az ötös szám jegyében hetente öt napon 25 percet tornázik.

Pillanatok alatt a csúcsra tört

A 28 éves sztár Texasban látta meg a napvilágot és karrierje kezdetén minden vágya volt, hogy szerepelhessen a Mickey Mouse Clubban, de kora miatt nem találták alkalmasnak rá.

Részeg sztárok leleplező fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

Azonban ez az elutasítás nem törte le lelkesedését, hiszen 16 éves korában otthagyta az iskolát és minden energiáját az éneklésnek szentelte. Nemsokkal később magán kiadású lemezei egy nagy cég tulajdonosához is eljutottak és leszerződtették a fiatal lányt.

Karrierje ettől kezdve egyenes felfelé ívelt és még színésznői adottságait is megcsodálhattuk a Hazárd megye lordjai című filmben.

Ezt is szeretjük